Új hozzászólás Aktív témák

  • HGab777

    csendes tag

    válasz Elf #63 üzenetére

    A Play Store-ból le kell tölteni a Fine Lock-ot, ezen belül kiválasztani a KeyCafe-t és az elvezet egy oldalra ahonnan letölti (az apkmirror-ról is letölthető).
    Ezután Fine Lock -on belül elindítod a KeyCafe-t, azon belül a ''Make your own keyboard" résznél szerkesztheted a billentyűzetet, a "Style your own keyboardnal" pedig effekteket választhatsz ki hozzá.
    Alább tettem be képet, nekem bal oldalt vannak a plusz gombok (számtalan más hasznos dolgot is ki lehet rakni, csak rá kell húzni a billentyűzet megfelelő helyére), de oda rakod ahova szeretnéd és akkorára állítod akár külön külön amekkorára szeretnéd. Eléggé pepecselős, jól ki kell tapasztalni, de miután megvan elmentheted a sémát és bármikor visszatöltheted. Becsukott állapotban a külső kijelzőhöz történik a séma beállítása és elmentése, kinyitott állapotban pedig a belső kijelzőhöz hozhatod létre a sémát amit szintén külön néven elmenthetsz.

    [kép] [kép]

    A Samsung nem tudta megoldani (egyelőre) hogy külön lehessen állítani a dpi értéket a külső és a belő kijelzőn (fejlesztői menüben is visszaállítja). A betű méretet sem és a billentyűzet témáját, méretét, fejlécét sem lehet külön állítani belső és külső kijelzőre. Négy generáció alatt illett volna ilyen szoftveres felhozatal mellett ezt megoldani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák