Új hozzászólás Aktív témák

  • winben

    aktív tag

    Üdv srácok!

    Jelenleg Note 20 Ultra tulaj vagyok, ma nagy kíváncsisággal vártam a S23 bejelentését és bekerültem a csalódottak közé. A Note-omnak keresném az utódját és a Fold az ami talán méltó trónörökös lehetne.

    A Note-ommal vannak dolgok, mellyel nem vagyok kibékülve - ilyen valamennyire az akkuidő (igaz, 2+ éves, lehet amúgy is cserés az akksi) és a kegyetlen nagy mértékű melegedés.

    Egy szó mint száz - lenne néhány kérdésem hozzátok, akik már használják a fold-ot egy ideje:
    * Nagyon prioros nálam a multitasking, nagyon bírom, hogy a Note-on lebegő ablakokat használhatok, de van egy korlát: max 5 alkalmazás lehet nyitva (nem a képernyőn, kis méretben ikonnal!) lebegő módban, ha megnyitom a hatodikat az elsőt bezárja.
    A Fold ezügyben hogy viselkedik?

    * Akkumulátor látom, hogy 4400 mAh, de gyakorlatban mennyire harmatos? Elviekben kevésbé éhes proci van benne, mint a Note-omban. Ha csak készenlétben van kibírja estig?

    * Visszafelé töltés gyakorlatban? A Note-ot töltőre dugom, majd bekapcsolom a "Vezetéknélküli energiamegosztás"-t és tölti az órámat ha a hátára teszem. Pontosabban töltené, mert a Watch4 Classic állandóan arra panaszkodik, hogy túl vastag a tok, vagy nem tettem rá pontosan (pedig ilyenkor leveszem róla a tokot és mégis)

    * Autós vezetéknélküli töltőn használja valaki? Egyáltalán: beférnek ezek a vastagságuk miatt az autós dokkolókba? :D Érdemes az autó saját dokkolóját cserélni azért, hogy kinyitott állapotban is elhelyezhető legyen, vagy hülyeség?

    * Van, aki telekomosan vásárolta? Van szoftveresen bármi hátrányt jelentő mókolás (módosított szoftver, későn érkező biztonsági frissítések) ha ott veszem meg ezt a modellt?

    :R

Új hozzászólás Aktív témák