Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moorland

    csendes tag

    válasz bcl #914 üzenetére

    A mas üzenetküldö alkalmazasok hivasai ugyanugy a hivaslistaban vannak a konkurencianal, azt hittem ez 2023-ban elvarhato lenne az androidtol. Cseppet sem biztonsagos es felhasznalobarat, hogy vezetes közben a telefonrol kell a hivast elinditani es befejezni pl messengeren, whatsappon, egyedül a normal telefonhivasokat tudtam az auto fejegysegen es kezelöszerveivel kezelni. A masik, igen, lehet user error, de a hivasok ertesitesei sem jöttek meg sokszor a telefonra, illetve csak utolag lattam, hogy valaki keresett.
    A kalibraciorol csak annyit: igen tudom a kalibracio fontossagat, termeszetesen kalibraltam is az orat. Viszont amikor a kalibracio utan negy nappal ismet felszolitott, hogy kalibraljam megint... az valahogy nem tünt tul felhasznalobaratnak.
    Az utolso hozzaszolasomra pedig, lehet nem volt ra szükseg, de majd nezzetek meg, hogy a 913 üzenetböl, mennyi foglalkozik a tokokkal, a foliakkal es az akkuüzemidövel.

    Freezere reagalva pedig, lehet bena voltam, lehet valamit elalitottam, de azt gondolom ezek az alapfunkciok illenenek müködni egy telefonon. Es itt most nem tudom, hogy az android, a samsung vagy a samsung androidja kavarta össze a dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák