Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h.jece

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár hete nyúzom a telefont, karácsony előtt ruháztam be rá: eladva az S21-et, + beszámítva 152ért egy lényegében törött iphone 6s-t a fiók mélyéből egész jó vételi áron volt. :D(+ elvileg jön valami táska is, feleségemnek, de arról még semmi hír. :D )

    A telefonról: még a legelső erából volt "fold" telefonom: az LG V50-es, rácsatolható second screennel elég sokáig megvolt, de nem használtam ki a kijelzőt. Itt a munkám miatt napi többször jobb, ha többet látok, illetve a second monitor opció nekem nagyon hasznos dolog. A telefon alapvetően jó, jó a kamera, gyors, Samsung minőség - teljesen elégedett vagyok vele. Ami meglepett: a külső kijelző az én hatalmas kezemmel is nagyon jól használható, becsukva egy kicsit vastagabb top kategóriás telefonod van.

    Tok: 3. jár nálam, végül egy Galaxy Z Fold 4 Case Slim Armor Pro nyert: ezzel érzem azt, hogy védi a telefont. A gyári tokokból a sima gyári műanyag egész jó volt, de zavart, hogy az oldalát semmi nem védi (az oldalsó csillogó részt). Ez védi, ez elég.

    Beszámítás: nagyon könnyen ment, tegnap megérkezett az összeg is, a telefon úgyis csak megrohadt volna a fiókban, tökéletes opció volt így.

    Eddig nagyon jó, meg vagyok elégedve a telefonnal, köszi a sok tippet, amit itt találtam!

Új hozzászólás Aktív témák