Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #5 üzenetére

    Azért nem látszik, mert nem akarod látni. Meglepő következtetés tőled. jah nem. Az FSR általános megoldás, megy mindenen is,de működéséből adódóan az lenne a meglepő , ha nem menne. AZ Nvidia megoldása jobb minőségű mint az FSR, ez tény a 2.0 tól számítva. Az FSR és a DLSS nem zárja ki egymást a zöld oldalon. Az utóbbi egy plusz prémum skálázási megoldás nekünk, a támogatott játékokban jól működik, jobban mint az FSR, ha nem a több FPS nagyobb áldozat révén a cél.
    Attól hogy ezt bárhova be tudják rakni az lesza vége mint a Freesync plecsninek ugye, minden szarra rákerült majd nem kell optimalizálni , hisz lehet 480 P képpel dolgozni 1080 P kimenetre
    Az Amd az általános butított FSR mellé hozhatna a saját kártya tulajdonosainak egy jobb. AI minőségű, DLSS szerű skálázást. Attól hogy az FSR általános megoldás erős kompromisszumokat követel és ez nem egy YT videó alapján kijelenthető hanem a játékok döntő többségében, kivétel persze itt is akad, ahol remekül működik.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák