Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz FattyDove #35 üzenetére

    "hogy vannak a House of Dragon-ban fekák. Nekem konkrétan akkor tűntek fel, hogy fekák, amikor redditen olvastam a sok snowflake jobbos brét"

    Akkor vagy szemészeti gond lesz ott, vagy vagy addig verték a fejed céges érzékenyítésen, hogy Pavlovi módszerrel megtanultál nem különbséget tenni ha véletlen észre is veszed. ;]

    House Of The Dragon-ban kiválóan, messze-messze a PC szeméthalmok felett nyúltak a kérdéshez. :K A Velaryon ház bezony fekete, és ez simán lore-hű mint hogy Volantisból származnak. Hovatovább, bár a GoT-ban is megjelenik, a HotD-ban komoly súlyt kap hogy szemmel látható hogy ki kinek a gyereke! Targaryen ház utódai fehérek fehér-arany szín hajjal, Velaryon ház sötét bőr fehér hajjal, Strong ház fehér bőrű fekete hajjal, ez pedig a nézők számára is tök egyértelművé teszi az utódlási galibákat, ami később a történet fő szálát adja. Mondok jobbat, a Corly-Rhaenys, Daemon-Laena, Rhaenyra-Laenor vegyes házasságok, Rhaenys hercegné trónfosztása, Laenor homoszexuális beállítottsága egyszerre pipálja ki a kötelező PC köröket, ÉS sziklaszilárd alapja a történetnek, erednek ebből plusz cselekmény szálak. Mysaria ázsiai alvilági vezető karaktere ugyan nem ennyire integráns része a történetnek, de teljesen lore-hű.

    Azaz ezt így kell csinálni, bravó House of the Dragon írók-producerek! :R

    Ehhez képest a The Rings of Power-ben random mód értelmetlenül összevegyítették rasszokat mintha egy egész estés United Colors of Benetton reklám lenne, az ember azt sem tudja ki kivel van. Ahhoz pl nem voltak elég tökösek hogy a hobbitok teljesen feketék legyenek, pedig annak sokkal több értelme lett volna, de épp lehetett volna pont Szauron is szinesbőrű mint egy karizmatikus antihero. :K A fehér bénaság helyett amit kaptunk..
    Pl az egész Wheel of Time szeméthalomból nekem Eamon Valda karaktere maradt meg, mert jobban össze volt rakva az a nyúlfarknyi mellékszerep, mint az egész főszereplő csipetcsapat.

    tldr; Nem feltétlen a diversity, és a The Message tolásával van a gond, hanem hogy a forgatókönyvet tehetségtelen h@lyék írják. A kimondottan rosszul megírt szereplőket rosszul castingolt gyenge-közepes színészek játsszák el egy rossz cselekményben, ami után szidva van a PC, a színészek pedig diversity hire-nak vannak nézve. :U

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák