Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz Hieronymus #24 üzenetére

    "Az értetlenkedés inkább azon van, hogy adhat valaki értéket egy olyan kódsorozatért, ami leginkább muzeális értékkel bír."

    ezt én is fel szoktam tenni kérdésként az összes "modern art" aukción. egykutya.

    a jelenleg futó NFT őrületet én is baromságnak tartom, bár nyilván lesz belőle aki hosszú távon is jól jár vele: a pixelmajom valószínűleg mindig is sokat fog érni, révén az volt az első. szentimentális értéke van, már akinek. ilyen szempontból eléggé hasonlít mondjuk a Mona Lisa-hoz, ugyanis számtalanszor be lett már szkennelve baromi nagy felbontásban, etc. Az információtartalmát soikszorosítottuk és megőriztük. praktikuma továbbra is semmi, csak hozzárendeljük hogy ennek vban értéke mert ez a konszenzus.

    erről direkt nem akartam vitát nyitni ugyanis ez már tényleg abszolúte egyéni megítélés kérdése. szerintem a technikai megvalósítás szuper, hogy mire használjuk az más kérdés, illetve hogy megmérettetik mint autonóm értékteremtő eszköz. én azt gondolom hogy első körben most az adja a nagy hypeot hogy még újdonság, ez is le fog csillapodni és egyre kevésbé lesz jellemző az önálló értékkel/jelentőséggel nem bíró adathalmazok NFT-ként történő megőrzése. ergo az első NFT mintájára nem fognak nagy pénzek mozogni egy pixelmajom miatt.

    az ötleted szuper, minden irónia nélkül írom. szerintem ha igényesen megírod az első emlékedet, az mint irodalmi alkotás teret kaphat, ha meg bele akarsz vágni ebbe a történetbe NFT-ként esélyesen még jó pénzt is kereshetsz rajta. mi tart vissza? nem kérek részesedést, ez a te bulid :)

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák