Új hozzászólás Aktív témák

  • ggeleven

    őstag

    válasz Keef_Lee #4120 üzenetére

    De pontosan 76x25 mm-es legyen, mint a Cosori recectben! Se több, se kevesebb! ;]
    Egyébként pont amiatt szoktam videókban/receptekben vadászni a hőfok+percet, mert azt be tudom állítani magamnál, míg egy "Válasszuk ki a French Fries menüpontot"-tal nem vagyok előrébb. Bár pont ilyen van kb minden gépen, de jobb szeretem én felügyelni a dolgokat. A hasábburi kb az egyik legérzékenyebb kaja. Jártam már úgy, hogy ugyanúgy előkészítve, ugyanolyan hőfokon, ugyanannyi ideig sütött krumpli nem sült át úgy, mint egy hetekkel előrre vásárolt másfajta. Fűszert a krumplira én nem szoktam tenni sütés előtt, hanem kivételnél szórom meg.
    Szerk: +1 az áztatásra :K

    [ Szerkesztve ]

    Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák