Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    Gratulálok az új arculathoz, de inkább a minőségre kellene ráfeküdni, mind az eszközök, mind a szolgáltatás terén. Csak, hogy információt is adjak hozzá.

    Horizon Go: Az ötlet jó, de a megvalósítás már nem, kevés a háttér erőforrás (a legtöbbször lehetetlen használni, vagy folyamatosan pufferel, vagy hiba kóddal leáll).

    Műsorvisszanéző: Sajnos a Horizon HD Mediabox miatt csak minőség romlás mellett működik (saját tapasztalat a hangra vonatkozóan), feltéve, ha a box is úgy akarja, már ha egyáltalán működik a szolgáltatás (a fórumon többen leírták, hogy a régebbi box-okon használhatóbb).

    Tudom, ezek ingyenes szolgáltatások, a UPC is ezzel védekezik, hogy nincs rá garancia. Csak azt nem értem, hogy akkor miért ezek a szolgáltatások képezik a reklámok húzó erejét! Nálam ez nagyon átverés szagú!

    Hardverek:
    A Horizon HD Mediabox több sebből vérzik, az interaktív szolgáltatások (műsorvisszanéző, UPC TV Apps) nagyon ritkán használhatók (kell hozzá a bolygók együttállása, meg egyéb tényezők fennállása, azaz nagyon szeszélyes, hogy éppen most használható-e), a TV adás már egész használható, ha nem jön közbe megmagyarázhatatlan kép és/vagy hang hiba (ekkor jön a UPC csoda fegyvere, a mágikus "reset", persze ilyenkor mehet a kezdeti beállítások, majd a kedvencek hozzáadása, a korábban rögzített felvételeket nem tudom, hogy érinti-e). No, meg az egyedi EPG, "Nincs információ" üzenete, megy is az egymásra mutogatás, UPC, Port.hu. A régebbi box-okkal jóval kevesebb a gond.

    A UPC Connect Box-ra a fórum alapján többen panaszkodtak (nálam eddig Technicolor TC-7200 és Ubee EVW3226 HGW-k voltak), elméletileg modem módban saját router-rel használható, ez igaz az előbb említett kettőre is. Többen használják a régebbi Cisco modemet, állítólag ez a legjobb.

    A kezdő csomag szerintem nagyon drága (szembe helyezve az én ügyfélmegtartó - kialkudott, mint a piacon - csomagommal). Természetesen mind a kettő 24 hónap hűséggel.
    kezdő csomag: Digital Mini (33+6 HD) + Fiber 120 + Nonstop S = 3 490 az első két hónapban, majd 6 999 Ft/hó
    csomagom: Digital Gold (101+6 HD) + HD plusz TV-n (101+32 HD) + Fiber 120 + Nonstop S + ePack kedvezmény (-500 Ft) = 6 280 Ft/hó
    A következő csomag már 8 500Ft/hó, Digital Bronz TV-vel. Ráadásul, még az enyémnél is vannak olcsóbb csomagok olyan helyeken, ahol van konkurencia is.

    Ez mind az én egyéni véleményem, tapasztalatom!
    ui: jelenleg sem a műsorvisszanéző, sem a UPC TV Apps nem működik! Hiba oka ismeretlen.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák