Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz oO7 #42 üzenetére

    a Modern appok (API-k) szempontjából a Preview lényegében véglegesnek tekinthető, így nem igazán éri kár a fejlesztőket, ha Preview-ra fejlesztenek és ott próbálják ki az appjaikat...

    Az API véglegessége azt jelenti, az alatta muzsikáló implementációba azóta egy sor kód se került? Mert oké, hogy ugyan azon típusaid/függvényeid vannak, ha közben a Previewben még meglévő Runtime bugokat kipucoltak, ne adj isten regressziós hibákat bénáztak bele. Lehet, hogy egy fingósappnál ez "who cares" kategória, de komolyabb alkalmazásoknál, ahol egy bugon komoly összegek múlhatnak, nem feltétlenül engedheti meg magának egy cég, hogy a végleges verzión, amire elvégre is a programot írja ne tesztelje le a cuccát, hanem csak egy olyan előzetes szösszeneten, amit eredetileg azért adtak ki, hogy a felhasználói/fejlesztői visszajelzéseket kapjanak a végső kiadáshoz. Komolyabb helyen ilyet a céges policy meg sem enged.

    Emellett helló, nem hogy nem csak szaros modern környezet van, hanem jelenleg a fingósapp-gyűjtemény W8 store forgalma messze eltörpül a desktop alkalmazások piaca mellett.

Új hozzászólás Aktív témák