Új hozzászólás Aktív témák

  • Gynt

    junior tag

    válasz Lordus #2902 üzenetére

    Az általad említett honlap mögött lévő céget kevesebb mint egy éve jegyezték be. Az ÁSZF-je szerint futárral szállít ki, a honlapon megadott cím nem átvételi pont, tehát jó eséllyel nem teljesülhet azon elvárásod, hogy kibontod, bekapcsolod, és utána fizetsz. Van egy telefonszám, ami 10:00 és 13:30 között hívható, ez sem túl bizalomgerjesztő.

    Véleményem szerint csöbörből vödörbe esnél. Nem bántásként mondom, de majdnem most égetted meg magad egy kínai webshoppal (és még nem kaptad vissza a pénzed, csak egy ígéretet rá).
    Ha mindenképpen ilyen telefon kell neked, akkor itt néznék a hardveraprón, elég jó áron vannak használtak, kockázat ebben is van, de ezt még mindig kisebbnek érzem, mint a fenti helyről való rendelést. Azonban írtad, hogy cég vásárolná, emiatt ez nem játszik, mert számlát itt (vélhetően) nem kapnál. Fontold meg, hogy magánszemélyként vásárolsz inkább használtat.

    Mindenképpen helyre kell tenni egy tárgyi tévedést: nincs 3 napos visszaküldés (jogszabály szerint); 14 napos elállási jog van, de ezt valóban csak fogyasztóként, azaz magánszemélyként veheted igénybe.

Új hozzászólás Aktív témák