Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Zoleee89 #878 üzenetére

    12X inkább. Melegedés, üzemidő korrektebb, kizárt hogy bármiben észreveszed hogy gyengébb a chipset.

    A lekerekített kijelző egy baromság szerintem. Normális fóliát/üveget nem találtam, torzul állóban és fekvőben is a kép széle (elhajlik kissé a vonal/szöveg), nem véd rendesen a tok mert 2mm-el alacsonyabb oldalt mint normál esetben.
    Előnye? Szerintem nincs.

    Ismert bug nagyon nincs(google home vezérlőket eldobja restartonként, és pár hete nem megy a ne zavarj; adaptív töltés másnak se megy) csak sajátosságok, de ha miuiról jössz, nem zavar az ui, hogy nincs smartlock, widgetek/launcherek korlátoltak, duplakoppos lezárás nem megy nekem gyárival sem. Képfeldolgozás...távolkeleti ízlést tükröz, gcam kötelező (szelfi kamerát az se menti meg, de javít rajta). Töltés gyors, méret ok, hangja középszerű (tesztelők szerint jó, de az utóbbi 5 kompakt telefonom jobb volt). Hivatalos IP védettség nincs, splashproof hivatalosan (szóban megerősítve) - viszont fürdetős videók tansága szerint nem kell tartani egy kis víztől. Hangja, térerő, wifi, bt, gps jó.

    Távolság érzékelő ok (van jobb, rosszabb is), ujjlenyomat jó.
    Ha végre megjön a 6a tokom és nekiállok a rootolásnak, akkor az én 256osom is felszabadul valószínűleg :D .

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák