Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bullseye

    addikt

    válasz szetib #551 üzenetére

    hát mostantól téged sem kell külön bemutatni, főleg a Zeitgeist hívőknek, akiknek ritka sokat ártottál a támogatásoddal :)

    'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

  • blint63

    tag

    válasz szetib #551 üzenetére

    Nem hinném, hogy bárki is azt mondaná, hogy rendben mennek a dolgok a világban. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kell hozzá rögötn wtc-zni, vízautózni, meg hozni a sok egyéb baromságot.

    Az olajlobbi nyilván próbál elfojtani jópár nekik nem kedvező kutatást, de ebből miért kell eljutni egy huszárvágással oda, hogy vízautó meg végtelen energia a piramisban, stb.

    Ugyanígy, a gazdasági összeomlás egyértelművé tette, hogy elég komoly gondok vannak/voltak a pénzpiacon, de ez nem azt jelenti, hogy a világkormány meg mittoménki úgy döntött, hogy kib*sz pármillió emberrel és most ezért szívunk, vagy hogy a bankok kedvükre csinálják a pénzt a spejzban.

  • dabadab

    titán

    válasz szetib #551 üzenetére

    "Meg ha már Drábik úr is feljött akkor vele is. Nem gondoljátok komolyan, hogy a filmkészítők (+Drábik János pl) nincs tisztában azokkal amiket ti hoztok itt fel?"

    De. Vagy ha mégis, akkor nagyon erősen úgy csinálnak, mint ha soha nem hallottak volna róla.

    "Túl sok film van, túl sok riport (Alex Jones), nameg Drábik úr is egy az egyben ugyan azt mondja, megjegyzem, eléggé mélyrehatóan."

    Drábik meg a ZG azért mondja ugyanazt, mert ugyanazt a folklórkört szedték össze (merthogy a ZG bevalottan ezt csinálja, meg Drábikon is látszik, hogy tök ugyanezeket a paneleket süti el).
    Szóval azért mondja ez a sok marha ugyanazt, mert ugyanonnan szedik, most már a neten remekül lehet látni, hogy hogyan terjednek ezek mémek: valaki bedob valami marhaságot, a többi meg ezt azonnal el is hiszi neki, mert "közülünk való" és ezután már teljes magabiztosságal adják tovább.

    Egyébként attól, hogy sokan mondanak valamit, még nem lesz igaz.

    Ez az igazsággal való őőő... khm... meglehetősen laza kapcsolat eléggé sajátja a ZG rajongóknak, láthatóan nincs nagy gyakorlatuk abban, hogy hogyan ismerjék fel a hamis állításokat, sőt, alapvetően arról sincs túl sok lövésük, hogy hogyan álljanak ennek neki, így aztán abszolút érzelmi alapon döntik el, hogy mit tartanak igaznak.

    Egyébként ez a csoport (illetve a magyar részük) lelkesedett be nagyon arra az állításra, hogy a magyarok DNS-e kilencszer csavarodott, pont, mint a Szíriuszról a Földre érkező fény és utána egy darabig mindegyiktől ezt hallhattad. Persze odáig soha egyikük se jutott el, hogy mikroszkóp alatt megnézzen egy "magyar DNS"-t, hogy hányszor csavarodik és minden bizonnyal azt se nagyon tudták volna elmagyarozni, hogy a fénycsavarodás az micsoda, de ennek ellenére rengeteg embertől hallhattad ezt.

    "De nem hiszem, nem tudom elhinni, hogy ez a rendszer jó, és minden ami van"

    Vedd észre, hogy durva érvelési hibákat követtél el: egyrészt a vitapartnereid szájába, amit nem mondtak (miszerint minden jó), másrészt nem létező összefüggést használtál fel (ha nem jó minden, akkor pontosan azok a problémák vannak, amit te mondasz) - mindezt egy mondatban.

    "ez a rendszer nem élhető, nem jó, csak annak aki a piramis tetején van"

    Mondjál egy olyan, valóban létező rendszert, ami jobb ennél - mert én így hirtelen csak rosszabbakat tudok mondani. Sőt, azt látom, hogy egész élhető ez és valahogy ebbe a rendszerbe vágynak a népek, legalábbis sokkal többen akarnak pl. az USA-ba vagy Németországba bevándorolni, mint Kubába, É-Koreába vagy bármelyik "különutas" dél-amerikai országba.

    [ Szerkesztve ]

    DRM is theft

  • Dany007

    veterán

    válasz szetib #551 üzenetére

    Persze, hogy minden film erről papol, hiszen ez az összeesküvés elmélet. Elég hülyén nézne ki, ha egy harmadik szerint meg csokiból készült a WTC és azért dőlt össze. Nyilván van egy közös szál, amiből kiindulnak ezek az elméletek ezért mondja mindenki ugyanazt.

    Egyébként még ha igaz is lenne, akkor az is csak az általad oly ellenszenves ország az USA nagyságát és hatalmát erősítené. Hiszen milyen "brutális" lenne, ha egy ország megtehetné azt, hogy a saját népe ellen fordul - látszólag - csak azért, hogy háborúzhasson. Mert akkor gyakorlatilag bármit megtehet. De ez azért nem így van, max a filmekben. Többször is láthattuk már, hogy a CIA sem olyan "kemény", mint az a különféle filmekből lejön. Nincsenek hiper-szuper kütyüi és nem mindenható. Ahogy az USA sem az.

    "Ez totális pénz/hatalmi dolog, akinek van, az ugat, a többi meg viselje a következményeket. "

    Most nemazért, de ez mindig így volt. Mindig is volt valaki "fölül" a hatalmon és értelem szerűen a többiek meg valahol alatta. Csak most azért mégsem kell a földeken dolgozni napi 18 órát pár szelet kenyértért és vízért, mint a földesurak idejében. Persze a rétegek megmaradtak, de az alsóbb szinteken is jobban élnek, mint mondjuk 100-200 éve az átlag.

    De ezen nem kell csodálkozni. Hiszen minden ember alapvetően önző. Ha nem így lenne akkor nem tartanánk itt az evolúcióban sem.

    "De nem hiszem, nem tudom elhinni, hogy ez a rendszer jó,"

    Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem tökéletes. De csak ismételni tudom amit Dabadab is kérdezett, hogy akkor melyik rendszer a jó? Talán a kommunizmus, vagy egy tisztán diktatórikus rendszer? Esetleg az afrikai minta ahol sok országban két hadúr háborújából áll az élet, ahol százezreket mészárolnak le csak azért mert másik törzsbe tartoznak?
    Azt kéne észrevenni, hogy ebben a világban jelenleg ez a "mocskos kapitalizmus" és ez a fajta demokrácia a legjobb egyenlőre.
    Hiszen volt már itthon kommunizmus, fasiszta uralom, feudális királyság... Egyik se volt jó.

    Ez a - többek közt - fogyasztásra alapozott gazdaság azért is jó, mert hajtja a fejlődést a fejlesztéseket. Nem lenne se internet, se mobiltelefon se modern gyógyszerek, orvoslás ha nem állna mögött egy folyamatos fogyasztás, ami arra ösztönzi a gyártókat, hogy profit érdekében újabb és újabb dolgokat találjanak ki, amit az emberek megvesznek. Persze van ennek is 'rossz' oldala, de remélem érződik a lényeg.

    A hozzátok hasonló "hívőkre" a legjobb példa Lord Dragon "kollégád". Aki képes volt azt a fénykapus marhaságot felhozni érvként, mint tudományos alapot!
    Ha ebbe beleolvasol, vagy elolvasod az 535-ös hsz-emet, akkor te is láthatod mekkora marhaság az egész és azt is, hogy miért!
    Namármost ezek után Te hogy adsz hitelt egy olyan ember szavaira aki szerint a fent említett fénykapu tudományos alap!? Ahol a "tudományos" magyarázat szerint - idézem - : "kiszippant egy kis nullponti energiát".
    Aki ez és hasonló bullshitet tudományosnak gondolja annak alapvető hiányosságai vannak és az ilyen ember gyakorlatilag bármit elhisz! Halvány fogalma sincs arról mi a tudományosság, vagy egyáltalán az hogyan működik.
    Ezek után ne csodálkozz ha az ilyen és hasonló embereknek a mondanivalóját senki se fogja komolyan venni. Mert ilyen hiányos "tudással" és logikával nem lehet és nem is szabad komolyan venni.

    "De az biztos, hogy a wtc nem baleset miatt omlott össze. "

    Ja, és azt senki nem állította, hogy baleset lett volna. Azért omlott össze, mert terroristák nekivezettek két utasszállító repülőt. És nem véletlenül. Ez nem bizony baleset.

  • Raucher

    tag

    válasz szetib #551 üzenetére

    ..a viz egy élelmiszeripari termék, ezért magántulajdonban a helye, és árának kell lennie, és aki nem tudja kifizetni az úgy járt.

    Ez ma Magyarországon is így van.
    A víz egy élelmiszer ipari termék, amit csővezetéken szállítanak a helyedbe. A mérőóra állásának változása után fizeted a számlát. Ha valaki nem tudja fizetni a számláját, szűkítővel csökkentik a vízvételi lehetőségét.
    Szóval minden liter vízért fizetni kell, amit felhasználtál.

    Ezt előadni, úgy mint egy hatalmas gonosz összeesküvés bizonyítékát erős csúsztatás.

    Ma már kevés helyen található tiszta ivóvíz. Gyakorlatilag minden ivóvizet fertőtlenítenek ami a csővezetékbe kerül. Az vízellátó hálózatot ki kellett építeni és karban kell tartani. Időnként hálózatot fejleszteni is szükséges.
    Ezeket a költségeket ki kell fizetni valakinek.

    Nézzük, mi van akkor, ha ki akarod kerülni a vízközmű szolgáltatást.
    Elmész a közeli nyomós kúthoz. Ekkor az önkormányzat számlájára iszod a vizet.
    Begyűjtöd az esővízből vagy a közeli folyóból. Ha jót akarsz magadnak, akkor ezt a vizet is tisztítanod kell. Ez sem lesz ingyen, legfeljebb nem pénzel, hanem munkával fizeted meg az árát.
    Persze továbbra is hirdethető, hogy a szupergonoszok még a vizet is magántulajdonba kényszerítik. Ezzel ragszolga sorsba döntik az emberiséget. Szépen be is veszik a cumit, azok akik nem értik a valós összefüggéseket, és arra sem hajlandóak, hogy felderítsék őket.

    Szerinted van olyan európai település, ahol nem kérnek pénzt a ivóvíz szolgáltatásért?
    Ha van akkor, van tipped ezen települések számára?

    Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!

Új hozzászólás Aktív témák