Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raus

    aktív tag

    Tiszteletem minden hozzaszolonak, ritkasag hogy ilyen temarol is szo van. Az a velemenyem hogy talan meg nem ragadtatok meg a lenyeget, nem allitom hogy en latom a nagy kepet de ennel szerintem mar több mozaik allt bennem össze. Ezeket a kutatasokat mindenkinek maganak kell vegeznie amennyiben erdekli az igazsag, a mögöttes MIERT. A Zeitgeist a reszigazsagok elvet alkalmazza. Ha egy közlemenyt hallotok egy adott temaban, akkor amennyiben teszem azt a 2/3-a az elhangzottaknak igaz akkor az ember altalaban elhiszi, megkajalja az egesz informaciot. Erre epitett a Zeitgeist keszitöje. Ez es a profi megjelenese a filmnek arra utal hogy azoktol szarmazik akik minden mögött es minden felett allnak. Velemenyem szerint az Illuminati-ktol szarmazik. Azoktol akik jelenleg is keszitik elö az antikrisztus eljövetelet. Zeitgeist: Amit a penzröl mondanak az mind ugy is van, teny hogy ha te beteszel 10forintot a bankba, akkor a bank 100forintot helyez ki hitelekben abban a remenyben hogy a sok marha ugysem megy be egyszerre a 10 forintjaert hogy kivegye keszpenzben. Teljesen banalis teny hogy az a penzösszeg ami pl az USA tözsdein összessegeben mint töke mozog, nem is letezik kinyomtatva tehat nincs is annyi dollar a földön. Emberek ezt nem veszik figyelembe es tenykent kezelik hogy a tökejük, a hitelük letezö-megfoghato penz es az eletük resze. Ez ugyanigy megy nalunk Europaban is, itt is ugyanaz a lathatatlan kez iranyitja a monetaris rendszereket. Fiktiv az egesz es mi komolyan vesszük ezt es bele vagyunk kenyszeritve hogy reszei legyünk a gepezetnek. Ez igy megy a legtetejetöl a legaljaig, a lenyeg hogy abban a tudatban legyünk hogy adossagunk van. Mert az ember eredendöen jolelkü leny es arra törekszik hogy rendezze kintlevösegeit, es remenykedik is abban hogy mindig tudja majd azt valahogy rendezni. A javaitol megfosztott, kiforgatott es ezaltal függö embert könnyü iranyitani mert mindig mindannyiunknak van miert aggodnia. A közepkorban volt hogy minden 7evben eltöröltek az adossagokat, igy ujitva meg az eletet.
    A Zeitgeist-ban az elsö resz elejen a vallasi dolognal van a lenyeg, Jezust megfosztja, lerantja egyedüli megvaltoi szerepetöl es összemossa az összes többi mondva csinalt megvaltoval, profetaval, mondvan hogy mindet a csillagokbol olvastak ki es adott csillagkep allas alatt születtek. Nagyon agyafurt es veszelyes. Mert ha mar nem hiszünk majd semmiben, amikor majd több nagy "bizonyitek" kerül elö arrol hogy minden nagy vilagvallas "miben tevedett", összezavarjak vele a lelkünk es leromboljak a nagy vilagvallasokat egy döbbenetes show kereteben es felmutatjak az uj univerzalis vallast mint az emberiseg uj üdvösseget, amelynek ürügyen egy alakot imad majd a földkerekseg. Ez az alak lesz aki meg van irva a Jelenesek könyveben. A technikai resznel lehet hasonlosag azzal ahogy bemutatjak a "szep uj vilagot" a Zeitgeist-ban. Az IMF, WorldBank dolgok is teljesen megalljak a helyüket, meg hozza tehetjük az Europai központi bankot is(ECB) ez az IMF europai leanyvallalata. Nalunk is detto ez zajlott le a Gyurcsany era alatt illetve ezt szerettek volna. Valsagban amelyet ök okoznak, hitelt adnak de feltetele az hogy mint egy örömlany az orszag arulja ki testet(privatizaljon) azoknak akik vagy ök(a hitelezök) vagy ök allnak mögötte. Az energiavalsagrol ami van es ami közeleg az is igaz, teny hogy reg tul vagyunk a köolaj csucstermelesen. Ami azt jelenti hogy egyre dragabb lesz mivel többe kerül majd kitermelni mint amennyi energiat nyerünk belöle, az optimista tudosok mondjak hogy kb 8-10 evünk van meg es vege elfogy. Ekkor minden ossze fog omlani, mert össze kell hogy omoljon hisz minden olajbol keszül es olajjal megy. Szelerömüvek, vizierömüvek, napkollektorok mindez zsakutca mert az egesz ipar ami ezeket elöallitja onnantol kezdve hogy csinalnak egy darab vasat a kohoban aztan befogjak az esztergaba hogy csavar legyen belöle, minden-de minden olajbol nyert energiaval müködik. Olajbol vannak a müszalas ruhaink, a tablettaink, a mütragya, az epitoanyagok, az egesz vegyipar es minden amihez ipar kell. A lathatatlan kez varja mar az összeomlast.
    De ez egy komplikalt es sok-sok darabbol allo tema.
    Ajanlom az Arrivals cimü sorozatot amit muszlim fiatalok keszitettek, tegyetek felre az elöiteleteket es nezzetek vegig. A Nasa Project Bluebeam-jeröl, a HAARP antennarendszerröl, a Chemtrails-röl, az Illuminati-rol es a New World Order-röl erdemes kutakodni a neten. Es ami a legfontosabb olvassatok a Bibliat, olvassatok el a Jelenesek könyvet. Nem vagyok bigott, elvakult, csak keresem az igazsagot es van hitem az Urban az Egy Igaz Istenben es az Ö Fiaban aki meg akar valtani bennünket. Higyetek el nagyobb a jelentösege annak hogy lelkünk van mint gondoljatok. Egy nagyon specialis korban elünk.

  • raus

    aktív tag

    Most olvasok egy könyvet. "Angels don't play this HAARP - Advances in Tesla technology" "nem az angyalok jatszanak ezen a HAARP-fan - fejlesztesek a Tesla technologiaban"
    Jeane Manning es Dr Nick Begich irtak 1995-ben.
    Az alaskai Gakona helyseg mellet levö HAARP antennakomplexumrol szol.
    ...hat nagyon erdekes es megdöbbentö. Nagyfrekvencias es nagyenergiaju radioado-tömbbel nyomjak alulrol az ionoszferat 100 millio Watt energiaszinten! Napi 200-300 tonna gazolaj kell a generatoroknak amik a cuflat adjak az adoknak. Gerjesztödik az ionoszfera majd VLF es ELF(nagyon alacsony es extrem alacsony frekvenciaju 6-13Hz) radiohullamokat ver vissza, pont abban a tartomanyban amely az agyunk müködesi frekvenciaja es az egesz bolygonk legalapvetöbb allohullamfrekvenciaja is. (Schumann frekvencia 7.83Hz). Az egesz gepezetet a föld legszuperebb szamitogepe vezerli mivel nagyon pontosan kell es tudjak is vezerelni a radionyalabot felfele, az energiat es a frekvenciat is ami a gerjeszteshez kell. Valosidöben merik a valtozasokat az ionoszferaban globalisan es igy tetszölegesen varialhatnak az allapotaval barhol a földön( ill. barmely regio felett). Mivel az ionoszferank allapota meghatarozza az alsobb retegek müködeset(sztatoszfera es alatta azt a reteget amiben mi is elünk es az idöjarasunk is zajlik) az elektromossag altal. Igy kepesek celzottan idöjarast alakitani es katasztrofakat elöidezni barhol a rezonanciaelmelet alapjan(földrenges, tsunami, földcsuszamlas, esözesek, tajfunok, stb.) Csak "kis" energiaval gerjesztik a földkereg egy gyengebb pontjat majd sokkal nagyobb energiakat szabaditanak fel vele. Emellett meg barmilyen elektromos rendszert is tönkretehetnek vele. 2007 ota full kapacitason üzemel a komplexum, de volt mar sok tesztmenet. A dolog kemeny összeesküveselmeleti resze az hogy csak peldaul a 2004-es Indoneziai földrenges es tsunami, a 2008-as Kathrina St Luis-ban, a 2010-es kinai földrenges es a 2011-es Fukushima is az ö szamlajukra irhato. Mert mindezen katasztrofak megelözö 10-30 perceben hatalmas energiatüskeket mertek globalisan Alaska-Gakona felöl. Valamint mindezen esemenyek elött 10-30 perccel nagyon bizarr szines felhök jelentek meg az egen az erintett területeken. A jutubon fent vannak a videok. Mashol is nyomjak az frekvenciakat, sok-sok erdekes video van nagyon bizarr felhöalakzatokrol, öszzefüggö felhötakarokrol amelyek mintha egy kessel lennenek elvagva nyilegyenesen es a vagatban tiszta az eg, vagy orsoszerüen hossszan elnyulo önmaga körül forgo felhök. Kemleljetek az eget, hatha meglattok valami szokatlant. Mi magyarok amugy is a bögyükben vagyunk, mert nalunk az esz es a kepesseg hogy atlassunk a szitan:U

    [ Szerkesztve ]

  • raus

    aktív tag

    válasz Peethy #594 üzenetére

    Ha te ilyen kategorikusan megmondoember vagy akkor biztos többet tudsz nalam, en szeretem megvizsgalni a dolgokat olvasni roluk aztan majd összeall a kep vagy elvetem. De teny az hogy a hivatalos "eszaki feny vizsgalata magasfrekvencias radiosugarzassal" tudomanyos sztori nem felel meg a valosagnak a HAARP eseteben. Mert mas orszagokban is vizsgaljak az ionoszferat de kb 1.000 - 10.000Watt energiaszintü radiosugarzassal. Erdekes teny hogy a Haditengereszet, a Legierö es a Hadsereg a projekt tulaja. A projektet pedig az APTI (ARCO Power
    Technologies Inc.) epitette aki kizarolagos tulajdonosa a Nikola Tesla es Bernard J. Eastlund szabadalmainak amelyek kimondottan az ionoszfera elektromos haztartasanak durva megpiszkalasarol szolnak, szo szerint idöjaraskontrollrol, szeizmikus szarakodasrol es "nem halalos" fegyverviselesröl.

    A magyarokrol pedig annyit hogy "MAG-AR" azaz a mag nepe, ha te nem tudod ezt akkor nem is erted hogy miröl beszelek. Vaknak kell lenni ahhoz hogy ne vedd eszre hogy a Karpat-medence modernkori törtenelmi esemenyei csak egyröl szolnak a magyarsag elveszelyteseröl.

  • raus

    aktív tag

    válasz emvy #629 üzenetére

    helo envy fejtsd ki legyszi ezt jobban, nem ertem. Vedettseg, 100 ev..

  • raus

    aktív tag

    válasz raus #632 üzenetére

    Az vilagos hogy Tesla joval megelözte a korat es kiröhögtek sok szabadalma es gondolata es talalmanya miatt. De teny hogy Marconi elött 3 evvel mar a Central Parkban egy tavon radiotaviranyitasu hajomodellel jatszott, a radiozast pedig megis Marconinak tulajdonitjak. De a legfontosabb hogy amikor a (Wardenclyffe Tower 1901–1917)-t egy tornyot New York allamban kezdett epiteni es azt allitotta hogy informaciot es egyben szabad korlatlan energiat tud sugarozni majd vele akkor az epitkezest tamogato J.P.Morgan nevü kögazdag bibsi azonnal megvonta a tamogatast töle. Ez volt az a szabadalom es elmelet amivel az ionoszfera gerjesztesevel lehet energiahoz jutni. Mert mar akkor tuti biztos volt hogy a köolaj alapu gazdasag tesz jot az Illuminati celnak es nem a szabad, korlatlan energia. A Morgan csalad egyebkent tagja a 13 Illuminati csaladnak.

  • raus

    aktív tag

    Akit erdekel szivesen elküldöm a HAARP-rol szolo könyvet PDF-ben van es angol.
    Hat igen a tudomanyos dokucsatornak altal teritett informacio is resze a "fösodor" medianak. Mar meg sem nezem ezeket, vagy csak kinomban mert nincs mas. Vagy a dinokrol, krokodilokrol, capakrol van szo vagy az öserdö allatvilagarol. Alternativ mediakat kell olvasni es kutatni. DE nagyon sok a felrevezetes meg a halandzsa a neten is. Jo nagy szürövel kell nezni mindent. A HAARP körül tenyleg nem stimmel sok minden, az energiaszint amivel jatszanak, a projekt titkossaga, hogy közben mar sunyiban epült meg kettö antenna-tömb, egy Grönlandon egy pedig Norvegiaban. Hasonlo energiaszintüek.
    Egy Nemetorszagban müködö hivatalos tudomanyos obszervatorium 30 Wattos radioadoval vizsgalja az ionoszferat...
    Csak a HARRP 1 pedig 100millio Wattal...
    Belinkelek egy videot. Egy irani srac keszitette a telojaval. 2008 11.23.-an tette fel a netre. Farsi nyelven irta a kommentet egy masik srac meg angol feliratot csinalt hozza. A lenyeg: "egy kis halaszvarosban lakik Bandar Lenge-ben valahol a perzsa öböl menten. 2 heten keresztül földrengesek voltak azon a területen kb Richter 3-mas erössegüek, ez idö alatt az ocean vize mintha elenk piros szinüre valtozott volna es sok elpusztult halat, tengeri elölenyt vetett partra a viz, sok közülük mintha megegett volna. Par napra ra egtelen büdösseg lepte el a varost, csatornaszag szerü valami. A hivatalos helyi mediak szerint egy mergezö tengeri algafajtol ered. Majd felszolitottak a lakossagot hogy ne fogyassza a helyi fogasu halfajtakat. Meg sosem talakozott ezzel az algaval pedig 27 eve ott el. Miközben az ocean vize furcsa elenk vörösre valtozott es közben ujra es ujra rengett a föld azt hitte hogy esetleg valami tengermelyi vulkan keszül kitörni. Sikerült neki a telojaval felvenni amit latott amikor kint voltak a tengeren"

    itt

    Lehet hogy a HAARP hatasa?

    [ Szerkesztve ]

  • raus

    aktív tag

    Nehez nyitott elmevel közlekedni a vilagban es nehez befogadni elkepzelhehetlennek tartott összefüggeseket.
    Azt mondjak az igazsag letezik csak a hazugsagot talaljak ki es azt is mondjak hogy az igazsagnak harom fazisa van.

    1.tagadas
    2.heves ellenallas
    3.elfogadas

    Van egy rossz szokasom, amikor kimegyek a szabadba mindig felnezek az egre, van hogy munka közben is van lehetöseg ra hogy ne vegye eszre senki nehogy hülyenek nezzenek. :)
    Harom napja penteken reggel gyönyörü tiszta kek egbolt alatt mentem a meloba. Tudjatok olyan pillanat mint gyerekkorunkban amikor a nyariszünetben reggel elindultunk az utcara jatszani a baratokkal es tuduk hogy ma szep idö lesz mert az ember erzi a zsigereiben hogy kb milyen idö varhato. Majd megfigyeltem hogy talan 15-20 "masfajta" csikot huztak keresztbe-kasul, hosszan es megszaggatva a delelött folyaman, voltak normal kondenzcsikok is az egen de azok mint mindig perceken belül eltüntek a repülö mögött. A "masfajta" csikok pedig kora delutanra mint a csipke szetterültek es fura tepett-elkent fatyolfelhöket alkottak aztan estefele lett belölük viharfelhö. Ugy lattam hogy nem volt nagy frontatvonulas, mert nem nagyon mozogtak a felhök. Majd estere meg is jött az egszakadas. Fura volt mert esett de megis sütött a nap. Masnap reggel ujrakezdtek te kisebb mertekben aztan delutanra megint esett. Azota harom napja esik, mondjak a helyiek hogy ilyen nyaruk nem is volt meg. Hideg van es allandoan esik.
    Vajon mi lehet ez mögött? Mi a velemenyetek?

Új hozzászólás Aktív témák