Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.zs.

    addikt

    válasz nrg_52 #532 üzenetére

    Sziasztok,
    segítsetek lécci!

    Bár nem Pro, csak egy egyszerű kis Note 12 S.
    Amikor töltőre teszem, kiírja hogy turbocharge, szépen mutatja a pörgő százalékokat, de csak pár mp-ig, aztán elsötétedik.
    Az always-on display be van kapcsolva, és az is hogy "a töltési animáció megjelenítése feloldás után" - de feloldás után sem mutatja már azt.
    Hogyan kell folyamatosra kitenni (lezárt képernyőnél) ?

    :U

    csak most látom hogy mellényomtam, nem "válasz" akart lenni, hanem új
    :R

    [ Szerkesztve ]

    ...itt kérem mindenki!

  • orso0355

    őstag

    válasz nrg_52 #532 üzenetére

    Oké :)
    Így egy napon belül teljesen jónak tűnik. A kijelzője nagyon szép, ez elsőre is látszik. Mindent sikerült telepíteni, beállítani, hangok, értesítések, minden, amit én használok.
    A névjegyekkel gyűlt meg kissé a problémám, de ez úgyis minden telefonnál más és más (vezetéknév-keresztnév probléma, duplikátumok, sim/gmail/Xiaomi fiók szinkronizálás stb), már rendbehoztam.

    Amit valószínűleg pluszban fel kell tennem (főleg ahogy itt olvasom az AOD érdekességeit), az az előző telón is volt, a Prof Reminder, ami azt csinálja, hogy ha nem fogadott hívásom van, vagy efféle (beállítás szerint), akkor jelez, pl. felvillantja a képernyőt. Nem nézegethetem állandóan, ez viszont felkhívja a figyelmemet rá.

    Viszont akkor nem tudom (és ha valaki ebben tud segíteni, azt megköszönöm), hogy mire való az a beállítás az AOD menüben, hogy "Értesítési hatás", és ott lehet választani pulzálást meg mindenféle szép dolgot. Beállítottam, volt nem fogadottam, de nem pulzált, meg semmi :) pedig ez nagyon hasznos lenne.

Új hozzászólás Aktív témák