Új hozzászólás Aktív témák

  • vmarci21

    tag

    válasz balco #11197 üzenetére

    Készpénznél könnyebb lehet a Revolut, de azért felmerül néhány "apróbb" probléma:
    - havonta bekérő linkeket létrehozni ekkora darabszámban nem embernek való feladat. Főleg ha van más megoldás. :D
    - osztálypénz a te "számládon" lesz, nem egy osztályszámlán, amihez több kinevezett személy is hozzáférhet. (mondjuk papír pénznek is csak egy kezelője lehet, így ez ahhoz képest nem visszalépés.)
    - osztálypénz a te "számládon" lesz, keveredik a saját költségvetéseddel, úgy hogy így-is úgy-is külön kell nyilvántartást vezetni.

    tehát nem tűnik egy túlságosan automatizált megoldásnak, minden lépés megmarad, ami készpénznél is van, csak éppen digitális formában (leszámítva a "bemegyek az iskolába" részt). Egy alsó becsléssel nekem az jött ki, hogy egy 20 fős osztály esetén tanévenként legalább 2 óra munka van vele - de valószínűleg inkább több. - miközben technikailag a havi befizetéstől a nyilvántartás vezetéséig, minden automatizálható lehetne - bár nyilván ez már nem megy ingyen, saját fejlesztés esetén is minimum a kártya-elfogadás díját ki kellene fizetni (1-2%). Havi díjas szolgáltatásnál meg nyilván havi díj van (bár ezekre általában csak iskolák tudnak előfizetni, és ilyenre példát még nem láttam magyar iskola részéről).

    Tehát végkövetkeztetésképp: ilyenre használni a Revolutot már elsőre eléggé fapadosnak tűnik; látva az iskolák számára elérhető szolgáltatásokat pedig még nagyobb a kontraszt.

    Tudom, ez túlmutat a topik témáján, és nem is segít, mert az iskolákra nem tudsz hatni, hogy milyen szolgáltatásokat vezessenek be.

    >> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Új hozzászólás Aktív témák