Új hozzászólás Aktív témák

  • torma99

    aktív tag

    Ahogy ígértem beszámolok az ellenőrzésről, ami ma sikeresen lezajlott.

    Joker nevű agenttel tudtam beszélni, akinek 4 csillagos volt az értékelése, 1762 chaten volt túl és az átlagos megoldási ideje 10 óra 2 perc volt.

    A dashboardon a kérdőjelre nyomva lent a Looking for Agent helyett megjelent Joker neve már kedden este, ugyanakkor bent a chatben csak akkor változott át a felhasználónevére, amikor ténylegesen kapcsolatba lépett velem.

    Amit meg tudtam állapítani, hogy nagyon-nagyon leterheltek, hiszen érdemben a csatolt dokumentumokat nem tudta átnézni, illetve szerintem gondot okozhatnak neki a magyar dokumentumok, ezért szépen végigkérdezett mindent.

    Ezután a Curve kártyámmal történt tranzakciók miatt az egész Curveos timelineomat be kellett neki screenshotolnom, majd elmagyaráznom kétszer a Curve működését, amivel nem volt tisztában. Mindenáron a Curve egyenlegére volt kíváncsi, csak hosszas magyarázkodás után értette meg, hogy a normál kártyákat beteszem az appba és a curveot használom egyetlen kártyaként.

    Miután ez megvolt végigkérdezte a számára nem világos gyakori, illetve nagy értékű tranzakciókat és találomra két 1 millió feletti vásárlás számláját is csatolnom kellett.

    Ezután hosszú csend következett, majd mielőtt még rátérhettem volna a premiumom meghosszabbítására a vizsgálati napokkal ,már kaptam is az emailt, hogy minden oké, használhatom az appot, köszönik a türelmet. A chatben már csak értékelni tudtam Jokert és ezután a chat eltűnt.

    Összesen 10 napig volt számomra elérhetetlen a topup, a Facebook ráírás után a hétvégét nem számítva 3 munkanap spéttel tudták csak felvenni velem a kapcsolatot. Az ellenőrzésnél a Curveos teljes screenshotolást túlzásnak éreztem, ugyanígy az 1 millió feletti tranzakciókról a számlák bekérése is erős. Más banki, vagy pénzügyi területen nem tapasztaltam ilyet, ilyen viszonylag kis összegnél. Mivel nem egészségügyi dologról volt szó, elküldtem, nem volt probléma, de a forgalmamban lett volna ilyen tétel, akkor meg kellett volna tagadnom az átadást, akár azon az áron is, hogy megszüntetik a fiókom.

    Összegzésként, ha rendesen használja az ember a Revolutot és bele is fut az ellenőrzésbe a kártyáját és a meglévő egyenlegét tudja használni, ugyanakkor feltölteni nem tud. Sajnos az ügyfélszoilgálat messze nincs a helyzet magaslatán ezért a várakozási idő szerintem még ha ingyenes csomagom lett volna is kirívóan sok, hát még így a prémiummal. Az ellenőrzés össz ideje 6 óra volt. Én azonnal válaszoltam, ő jelentős késésekkel. A pici szőrszálhasogatást sem értem a Curve-val, gyanítom, hogy sokan használják oda-vissza a Revoluttal, fel kéne legyenek készítve rá.

    Ami nagyon erősen ajánlott, az a prompt, folyékony angoltudás és legyenek elérhetőek a nagyobb értékű dolgok számlái is, nehogy elakadjon a folyamat.

Új hozzászólás Aktív témák