Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    Sziasztok, szuksegem lenne egy kis gyorssegitsegre: kulfoldon utazom, eddig kb mindent revoluttalmfizettem (szallas, tankolas, vasarlasok), erre most jovok ki a szupermarketbol, az autonal ranezek a telefonra es latom hogy az jott hogy gyanus hasznalatnak ertekeltek, lefagyasztottak a kartyat es toroltek a tranzakciot. Es 25 eurorol beszelunk, ennel a tankolasok, szallasfoglalasok sokkal nagyobbak voltak… Most ezzel egyreszt kiszurtak a bolttal (nalam az aru, kozben ok meg nem kaptak penzt) es szivatnak engem hogy lefagyasztottak a kartyat amit nem tudok hasznalni plusz azert van ra toltve euro is persze. Irtam rogton az ugyfelszolgalatnak, az automata elvileg tovabbitota egy elo szemelynek, azt irtak par ora mulva majd tudunk beszelni (bar en nem beszelgetni akarok, vilagosan leirtam mi a helyzet, nem loptak el a karytam, en vasaroltam, kerem hagyjak jova. Kivancsi leszek) Van meg valami amit tudok csinalni az appon belul?
    Ami meg erdekes hogy a vasarlas utan a tiltassal egyutt jott egy uzenet hogy lepjek be az appba es ott hagyjam jova, amit meg is csinaltam, de hat megsem tortent semmi…

    Szerencsere persze itt vannak a normal bankos kartyaim is, de basszus ez mekkora szivas mar, ha ilyen tenyleg ilyen konnyen es megmagyarazhatatlanul megtortenhet a revolut reszerol akkor ez nagyon gaz… es mi lett volna ha egy sokkal kritikusabb szituacioban allok ott letolt gatyaval… oriasi csalodas ez igy.

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák