Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • géeles

    aktív tag

    válasz Trianta #45045 üzenetére

    A lényeg az, hogy az OTP és Revo árfolyamát hasonlítsd össze......

    TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."

  • Begi

    senior tag

    válasz Trianta #45045 üzenetére

    Kicsit OFF, de booking.com-hoz kapcsolódik.
    Tavaly vettem észre, hogy a Revolut Stays jobb árat kínál, sőt sok esetben a szállás saját oldala is.
    Az utóbbi időben szinte csak a keresésre használtam a bookingot.

  • Boond

    addikt

    válasz Trianta #45045 üzenetére

    :(

    Tavaly akartam foglalni szállást. Magyar szállás hely, de euróban kérte, a booking forintban jelenítette meg, de euróban váltotta volna át. A menete pedig a következő a megfigyelésem alapján: Fogja a forint egyenlegem, mert huf-ra volt állítva a booking és abból szépen kiszámolja ő forintból mennyit fog levonni (írják is, hogy a más devizában megjelenített ár, csak egy kalkuláció nem garancia), aztán történik egy váltás és végül euróban érkezik meg a szállás tulajdonos számlájára. A gond az, hogy ebben az esetben forintban von tőlem és nem az euróból.

    Ha euróban akarsz fizetni, akkor eleve euróban kell legyen a bookingon a saját pénznemed. Ebben az esetben fog eurót levonni tőled és nem lesz váltás. Ekkor van értelme előre váltani a revoluton, mert az olyan árfolyamon lesz amin előre váltottad, nem pedig ami éppen akkor ahogy puffan.

    1200 eurót nem fogsz tudni egyszerre ingyenes keretben váltani a revoluton (standard csomag), mert 350e a limit, felette 0,5% a felár, ez is okozhat eltérést. Ha neked és a útitársadnak is van revolutja, viszont szét tudjátok dobni a pénzt váltás szempontjából. Az 2x350e keretet jelent. Aztán vagy berakjátok egy közös széfbe (a másik fél leveszi és akkor egy helyen lesz). Vagy vártok pár napot és a másik fél elutalja a küldőnek Revon belül, én utóbbit szoktam, ha szükséges. Vagy több részletben.

    Begi, igen ezt már én is észre vettem. De nem minden esetben volt amikor akciós volt egyik szálláskeresőn felhívtam a szállodát és ők normál árat mondtak. Érdemes megvizsgálni a lehetőségeket. Most olyan volt pl, hogy bookingon volt még hely, szállás oldalán telinek jelezte, felhívtam őket és mondták igen van szabad hely.
    tehát a weboldal foglaltsági státuszokra sem lehet adni. Nekem fizetési lehetőség szempontból nem volt mind1

    nincsnév007.
    Miért akarsz ilyet csinálni? Ez nemzetközi utalásnak számít, borsos díja van (kb 10.000 ft körül). Töltsd fel kártyával az ingyenes és azonnali kb.

    https://itcafe.hu/hir/apple_3_billio_dollar_miert_er_ennyit.html
    Ha kiderülne alma miatt vannak a csalások bizonyíthatóan van hiba a rendszerben mennyit esne az árfolyama? :D Túl van értékelve... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák