Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vmarci21

    tag

    válasz vnorbi #8917 üzenetére

    Oké, elbizonytalanítottál. :)

    Elvileg szeptember 14-ig lehetséges, hogy a Revolut 3DS nélkül kérje a fizetéseket, de nem látom az okát, hogy miért variálnák ezt össze-vissza, hogy egyik héten van, a másik héten nincs, így szerintem logikus hogy már csak a bankoktól függ a dolog.
    A bankok fejlesztéseire nem látok rá, csak a jogi részét néztem át nemrég, illetve fizetőkapuk által a fejlesztők számára tovabbadott információkat olvastam (főleg Barionét, de pl egy jó áttekintés van a Stripe oldalán is).

    De pl. OTP sosem támogatta a 3DS előző verzióját, úgy hogy valószínűleg egyből az új verziót fejlesztették le, amiben a bank már tud dönteni, hogy kér-e második faktoros hitelesítést, vagy nem. Így ha feltételezzük, hogy a Revolut már nem kér pénzt 3DS nélkül, akkor abból következik, hogy a bank fogadta el azt, további (SMS-es) megerősítés nélkül.

    Tehát összefoglalva mondhatjuk hogy 3 lehetőség van online kártyás fizetésre:
    - Revolut 3DS nélkül terheli a kártyát, így nincs szükség megerősítésre. (ez szerintem nem túl valószínű, és csak szeptember 14-ig tehetik meg)
    - előző verziós 3DS-es pénzkérés, ez esetben minden esetben kell legyen megerősítés. (sosem volt népszerű, sok nagy fizetőkapu egyáltalán nem is támogadta)
    - és a mostani 3DS (ami már most is használható, nem szeptember 14-én indul, ) ahol a kártyakibocsátó dönt, hogy kell-e megerősítés, vagy nem.

    Nem tudom, hogy erről ad-e ki információt a Revolut vagy valamelyik bank, de csak ők tudnák pontosan megmondani, hogy egyes tranzakcióknál mi volt a pontos helyzet.

    [ Szerkesztve ]

    >> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Új hozzászólás Aktív témák