Új hozzászólás Aktív témák

  • Portász

    tag

    válasz timelordy #99 üzenetére

    Igen megvásároltam a iGET SECURITY M3 riasztót .
    Vegyesek a tapasztalatok ,de mivel 20m nél messzebb is van nyitás érzékelő / vastag fal + két vékony fal /.
    A kültéri egység is messze van a beltéri központi egységtől / két vékony fal+két vastag / kb 20m-re van.
    Szépen veszi és adja a jelet nincs gond .Kulturált a távirányító és az érzékelők is .
    Nagyon figyelni kell a nyitás érzékelők felhelyezésére . mágnest nem lehet elforgatni mert akkor nem érzékel .
    Telefonos programot felejtsétek el a beállításkor ,keveset tud a Pc-s programhoz képest .Később persze azért jó ha van a telefonon ,távoli ki vagy bekapcsolás végett .
    Van egy funkció amikor telefonon felhívva a riasztót be lehet hallgatni illetve beszélni a központi egységhez ,na ez számomra nem sokat ér .Funkció jól működik csak éppen a hangszóró és a mikrofon begerjed ha maximum hangerőn van az egység .Most fejből nem tudom ,de mintha 5-ig lenne a hangerő a beltéri egységen .1-4 ig halk az 5 meg nagyon hangos .Nem lenne baj a 4-es hangerővel sem ,de akkor a beltéri egység riasztáskor is azon a hangon fog szólni ami akkor meg nagyon halk lenne .Beltéri szirénát meg nem lehet egyenlőre kapni.
    Másik negatívum ha a beltéri egységen be van kapcsolva a kijelző kikapcsolása egy idő múlva ,akkor nem látni hogy éles-e vagy sem a rendszer .Nem tettek rá egy ledet ,csak a kijelző mutatja .Azt még nem néztem meg hogy ki tudom e kapcsolni a kijelző kikapcsolási módot .
    Mindenek ellenére más nem volt a piacon ami egy nagyobb családi házat melléképületekkel vezeték nélkül el tudva látni . Kültéri sziréna is adapterről megy , van benne akku az esetleges áramszünetre .
    Ceruza akkukból van össze építve.Nincs vele semmi baj ,csak már azon gondolkodtam hogy kültéri konnektort is fel kell szereljek oda vagy a falba bevésve egy dobozt amibe a konnektort teszem .Mind a kettő csúnya lett volna és melóval is jár ,de szerencsére a sziréna dobozában van annyi hej hogy elfért benne egy kültéri konnektor belső része és az adaptert is.Úgy hogy semmi nem látszik kívülről .
    Ha tudok valakinek segíteni írjatok privit szívesen válaszolok .

Új hozzászólás Aktív témák