Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz triklin #558 üzenetére

    ...illetve az internetkapcsolat sem annyira stabil, amiben megbíznék.

    Tulajdonképpen egyik vezeték nélküli megoldás sem annyira stabil, hogy megbízhatnál benne. Az összes vezetéknélküli kapcsolat meghatározott frekvencia tartományon belül működik. Ha ránézel egy kínai internetes áruházra, akkor láthatod hogy fillérekért árulnak olyan frekvenciablokkolókat, amik képesek ezt a frekvencia tartományt blokkolni (kicsit drágábban mobil blokkolót is vásárolhatsz). Szóval innen nézd a megbízhatóságot.

    Kinézik maguknak a lakásodat, kifigyelik a mozgásodat, blokkolják a frekvenciát, és máris nem tudod élesíteni a rendszeredet. Ilyenkor marad a vezérlőpanelről történő élesítés.

    a lakásomnál még nem tapasztaltam ilyen blokkolást, de a kocsim riasztójánál már igen. Hazaértem, kiszálltam, a távkapcsolóval zárni akartam az ajtókat, nem sikerült, hibát jelzett. Még háromszor megpróbáltam, az eredmény ugyan az volt. Körülnéztem, tőlem két kocsival hátrább parkoló kocsiban hárman ültek. A külsejüket nem írom le, így is ki lehet találni hogy néztek ki. Fogtam magam elmentem két utcával arrébb, és újra megpróbáltam a távkapcsolóval bezárni az ajtókat. Rendben működött. Hazamentem, és kulccsal bezártam a kocsit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák