Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz iceQ! #882 üzenetére

    Jófej tőled hogy nem adsz számlát hogy ne kelljen felesleges áfát fizetniük.

    Egyébiránt a melóhelyen ahol dolgozom kapcsolatban állunk riasztó szerelő alvállalkozóval, aki nemrégiben felvilágosított hogy a biztosító társaságok a következőképpen működnek:
    Ha van riasztó+kamera rendszer, akkor lehet kiegészítő szerződést kötni, ami kapcsán beígérik a nagyobb káresemény összeget. Én ezt be is rendeltem és fizettem mint a katonatiszt.
    De ha baj van, csak akkor fizetik ki a megemelt összeget, ha élő karbantartási szerződés van a rendszerre...tehát ha az elmúlt 3 évben nálam betörtek volna, hiába fizettem ki a biztosítónak az extra biztosítási díjat mondván van kamera felvétel és riasztó, nem fizették volna ki nekem a szerződés szerinti megemelt káresemény összeget hivatkozva az állandó szerződés hiányára.

    Persze a rendőrségnek segítség a kamera képe az azonosításhoz, + a telóra küldött riasztás esetén azonnal tudok szólni a jardnak és látszik hogy mennyi ideje voltak a lakásban--->mere járhatnak, csak ha az elfogásig eltelt időben túl adnak valamin, vagy betörés közben még hazavágnak pár dolgot, akkor ígyse úgyse kapja vissza az ember az összeget.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák