Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    - A lapok kiválasztásánál a legördülő menüben kiválasztom az utolsó sort, és megsem oda ugrok, hanem az eggyel korábbira. -> ahh, már látom, mi a "gond". Többféle felbontás, attól függően, hogy hányadik hsz-ről van szó (van, ahol 1000 hsz. van egy sorban, van, ahol csak 200), mindezt a szürke árnyalataival jelezve. Szerintem ezt NEEE!

    Teszt Magyar Opera <- Tipp: ha nem írok be semmit az [L][/L] közé, akkor írja be azt automatikusan, hogy [link] (ahogy eddig volt)

    - látom, nem írja ki, hogy Szerkesztve. Lesz ilyen később?

    - a piros nyilak a hsz listázó legördülő menü mellett szerintem túl élénk pirosak. Jobb lenne, ha hsz-ek fejlécében levő színt kapnák meg. Néha akkor is látszanak, amikor nem kellene (pl. az utolsó oldalon vagyok, és mégis ott a jobbra nyíl...)

    - a fórum fejlécében a Fórum és a hozzá tartozó legördülő menü nincs egy sorban, de ez az Opera sara (Kestrel-é)! Mielőtt valaki ezt is megszólná..

    Amúgy szerintem jó lett, ami még "érdekes" azt meg lehet szokni (pl. új kereső, jobb oldali sáv tetejének megváltoztatása. Gyorsnak gyors, Kestrellel pláne :K :R :)

    "We spared no expense"

Aktív témák