Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Nem olvastam el az egész totyikot, ezzel kezdeném.

    Nem is tudom, mit mondjak az R5-tel kapcsolatban. Biztosan jobb LESZ idővel, de nekem jelenleg nagyon nem tetszik... :( Lehet hogy csupán azért, mert más, és szokni kell, nem tudom, de nagyon-nagyon vegyesek az érzelmeim jelenleg.

    Nem tudom az alábbi dologra van-e valami megoldás:

    1. R4-ben csökkenő sorrendben böngésztem a topicokat, így mindig a legújabb hsz-t láttam elsőként.
    2. Ez most is megy, nincs vele gond.
    3. Viszont R4-ben amennyiben az adott topic első hsz-sát akartam megnézni - az általános topichoz kapcsolódó hasznos linkek miatt -, akkor csupán annyit kellett tennem, hogy felül átállítottam csökkenőről növekvő sorrendre a listázást, és egyből az 1. hsz. volt látható felül.
    4. Jelenleg ezt nem tudom megtenni, mivel ki lett szedve a listázás rendezése a topic "fejlécéből", csupán a beállításaimban tudok változtatni ezen
    5. Így most, R5 alatt ha meg akarom nézni csökkenő listázás mellett az 1. hsz-t csak úgy tudom megtenni, hogy klikkelek az első blokk nevű ikonra, viszont ezzel sem látom az 1. hsz-t, hanem az oldal aljára kell navigálni hozzá.

    A kérdésem tehát adott, van-e ettől egyszerűbb módszer az 1. hsz. megtekintéséhez, amennyiben csökkenő listázással nézem a fórumot?

    Esetleg, véleményem szerint nem lenne rossz megoldás, amennyiben minden fórumtopic fejlécébe bekerülne egy statikus link, amelyik az adott topic első hsz-ra mutatna v. navigálná a usert...

    :R

Aktív témák