Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz Panther-D #646 üzenetére

    Csodálkozol, hogy 05:23-kor nyugi van? Ki az, aki ilyenkor nem alszik...rajtad kívül. :D

    "Az R4-R5 kompatibilitási modul" elkészítéséért hatalmas nagy :R !
    Szintén térdre borulást érdemel az, hogy most már minden topikról lehet értesítőt kérni (eddig kissé nehezítette a dolgot, hogy a kedvencek közé felvehető topikok száma korlátozott volt). Szóval: :R !
    "A jelenlegi kereső használatához egy kis segítség:..Elsőre szokatlan lehet, de szerintem jó, hogy lehet kategóriákon belül keresni." - szerintem is jó. :)

    Még mielőtt nyalásnak tűnne a dolog :) :
    1. Eddig ha arról kaptam mailt, hogy pü.-m érkezett, rákattintottam a linkre és nem voltam bejelentkezve, akkor a bejelentkező oldalra dobott. Most viszont egy "értesítő oldalra" dob, hogy biza először be kell jelentkezni, majd ha ott kattintok a bejelentkezésre, akkor dob az előbb már említett oldalra. Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy a privik elolvasásához be kell jelentkezni, miért volt szükség erre a bonyolításra?
    2. Az aprók listázásában bekövetkezett változás nekem is érvágás (ugyan nem adok-veszek rendszeresen, de azért gyakran átnézek oda is, hátha van valami érdekes). Azt írtad azért nem megoldható az utolsó post szerinti listázás, mert lassú lenne. Gondolom azért, mert a rendszernek ki kéne válogatni, hogy hol volt tényleges hozzászólás és hol volt csak up-olás. Nem lehetne ezt úgy kiküszöbölni, hogy amikor up-olja a nép a topikját, akkor bekerül oda egy up (vagy más), a listázás pedig működhetne fórum-szerűen (nem up-ok alapján)? (Tudom, hogy unod a témát, de ahogy látom nem csak az én problémám. Csak egy ötlet, hátha megvalósítható.)

    Hideg és meleg után egy kis langyos :) :
    1. Üzenetet írok, a szerkesztő ablakban már nincs elég hely a bepötyögött karaktereknek (mint pl. most)->az ablak alján vagyok->a "Kattintható kódok és arcocskák" közül rábökök valamelyik "arcocskára" vagy pl. a félkövér betűk használatára - ekkor az ablak oldalán lévő gördítő sáv felugrik. Ugyan a kurzor a helyén marad, így nem olyan vészes a dolog, de érdekelne: miért van ez?
    2. Szintén egy kérdés: a PH!-ról közelítem meg a fórumot és bejelentkezek, ha (pl. egy link okán) átkerülök a Logoutra újra be kell jelentkeznem a PH!-ról pedig kidob a rendszer. Miért van ez? Nem lehetne ezt elkerülhetővé tenni (ha egyik "irányból" bejelentkezek mindenhol bejelentkezve legyek)? (Tudom, hogy ez már a RIOS4-ben is így volt, de most zajlik a fejlesztés, hátha...)
    3. Sokan írták már, de válasz még nem érkezett (ha jól tudom): hozzászólás módosítása után régen megjelent a [Szerkesztve], ez most eltűnt. Ugyan az is idegesítő volt, hogy ha az ember többször módosított, akkor törölgetni kellett ezeket, de az is kicsit bosszantó (lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb szó, de "lágyabb" kifejezés most nem jut eszembe), hogy most nem látható ha egy post módosítva volt. A többiekhez hasonlóan én is örülnék annak, ha hsz.-módosítás után egy darab [Szerkesztve] azért bekerülne - ez megoldható?
    4. Szintén sokan kifogásolták, hogy a linkelés bonyolult. Egy másik fórumon egy úgy van megoldva, hogy amikor a Link gombra kattint az ember egymás után két ki ablak ugrik fel: az egyikbe maga a hivatkozás szúrható be, a másikba pedig a link szövege - nem lehet esetleg ezt itt is megoldani? Engem ugyan nem zavar a jelenlegi megoldás, csak szokás kérdése a dolog, de szvsz sokan fogják még megkérdezni (főleg az újak közül) hogy is lehet linkelni (hacsak nem készül valami útmutató, ami nem csak itt olvasható, hanem pl. egy súgóban).
    5. Megint csak nem az és spanyol viaszom, de támogatandó ötletnek tartom a hozzászólások "fejlécében" elhelyezett, (#1)-re mutató hivatkozást.

    (Fentiekhez hozzátenném, hogy nem értek a weblap/fórum-szerkesztéshez/kezeléshez/karbantartáshoz, esetleges láma kérdéseim és megoldhatatlan felvetéseim oka csupán tudatlanságomban és segítő készségemben keresendő; ha ilyen volt kéretik nekem elnézni! :R )

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Aktív témák