Keresés

Aktív témák

  • Rive

    veterán

    válasz Panther-D #672 üzenetére

    A fórumszerű apró-listázást már rég meg akartuk szüntetni, de aztán még a múltkor is visszakönyörögte a nép.
    Én voltam az egyik, aki erősen visszakönyörögte. Most is úgy gondolom, hogy helyesen: még akkor is, ha mostanra tényleg értelmét vesztette a dolog, és én se hiányolom. Kellett ez a kis átmeneti időszak :R
    Most tizedakkora tiltakozás sincs, mint ami akkor volt.

    /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

  • joshua7

    veterán

    válasz Panther-D #672 üzenetére

    A fórumszerű apró-listázást már rég meg akartuk szüntetni, de aztán még a múltkor is visszakönyörögte a nép. Az a baj vele, hogy arra sarkallja az embereket hogy az aprós témákat teleszemetljék azzal, hogy "up a jó cuccnak" meg hasonlók. Most már ennek tényleg, abszolút, végleg semmi értelme -- csak a hirdetés feladója tudja előre hozni a hirdetését, elenőrzött módon: naponta kétszer.
    Amúgy azért lenne lassú, mert be kell joinolni az adott kategórában megjelenő aprókhoz a témákat, aztán még erre kell nyomni egy sort-ot, ami (lévén nem indexből megy) sok-sok idő.

    Ezt én megértem. Tényleg van sok emberke, akik értelmetlen hsz-okat, topikokat gyűjtöttek. De nem látom be, h a mostani miért jó/jobb. Ugyanis számomra totálisan értelmetlen az egész. Most jöttem haza, bementem az Aprók közé és össze-vissza kidobált topikokat. Semmi logikát nem látok a listázásban. Ezután, emellett sokkal nehezebb lesz bármit is megtalálni. De ha legalább a keresés eredményeit időrendben listázná... :)

    Semper Fi

  • canniball

    nagyúr

    válasz Panther-D #672 üzenetére

    1. Értem.
    2. Érthető ok. De egy kérdésem még van: a hirdetés feladását az up-pal egyenértékűen kezeli a motor? (Tehát pl. xy felad egy hirdetést 20-án, majd 22-én up-ol; yz 23-án ad fel hirdetést, 24-ig nem up-ol; én 24-én nézem meg az aprókat (xy-nak van up-ja, yz-nek még nincs, de később adta fel a hirdetését), a listázás up szerinti rendezésre van állítva - kinek a hirdetése lesz elől?)
    Ezt nem értem, de annyi gond legyen. :)
    3. Ezt sem értem, de már megkaptam a választ.
    4. Na akkor ennek majd jól utánanézek.
    5. "Alapvetően ha kitörli a tulaj amire válaszoltál, azzal se vagy beljebb ha látod hogy szerkesztette." - én nem, de adott esetben a többiek legalább nem néznek hülyének. De nem is (csak) a kitörlése gondoltam: megesett már, hogy miközben válaszoltam egy postra közben az módosítva lett (pl. belekerült még egy kérdés/értékes info), ilyenkor a [Szerkesztve] miatt felfigyel rá az ember, egyébként nem feltétlenül.
    "...lehet hogy visszakerül hamarosan, de ha igen, akkor csak 1x lesz akárhányszor is szerkeszted." - támogatva. :D
    6. Nem is néztem, hogy már benne vannak az új dolgok... :B
    7. "Nem értem, ezen mit kell támogatni? Maga a "#1" felirat egy link." Kényelmi funkció: jelenleg ha meg akarom nézni az #1-t, akkor fel/le kell scrolloznom az oldal tetejére/aljára és a legördülő menüből kiválasztani az első oldalt. Ha pl. minden post fejlécében benne lenne az első hsz.-re mutató link ezt elkerülhetnénk.
    Persze előbb járt a kezem mint az agyam, mert ennél sokkal jobb ötletnek tartom azt a (már szintén elhangzott) javaslatot, hogy (amennyiben értékes információkat hordoz, pl. itt) az 1. post legyen statikus az adott topikban.

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

  • Oly

    senior tag

    válasz Panther-D #672 üzenetére

    5. Megint csak nem az és spanyol viaszom, de támogatandó ötletnek tartom a hozzászólások "fejlécében" elhelyezett, (#1)-re mutató hivatkozást.
    Nem értem, ezen mit kell támogatni? Maga a "#1" felirat egy link.

    Úgy értette, hogy minden hsz fejlecében legyen benne...
    Ha nem is minden hsz-nál, de az utolsóban, vagy a topik címe mellett jó lenne.

    SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S

  • canniball

    nagyúr

    válasz Panther-D #672 üzenetére

    Még mindig nem sikerült rájönnöm miért nem működik a belépés minden portálra Firefox-szal (IExplorerrel és Operával jó). A cookiek-at kell valahonnan engedélyezni (a PH!, IT.News, Mobilarena és Logout oldalakon kívül)?

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Aktív témák