Keresés

Aktív témák

  • c41r0^

    őstag

    válasz Pompi #213 üzenetére

    Ez rendben is van, de az "Itt szóltam hozzá" blokkban (+, hogy automatikusan frissül) az számomra is negatív, hogy a legutolsó saját POST-ra áll rá automatikusan, akárhogy is állítom be a "Beállításaim (saját)" menüben a rendezést. Szvsz ezt is állíthatóvá kéne tenni, mert én azt várnám el, hogy a topicban az utolsó HSZ legyen legfelül ebben az esetben (ez működik is, csak éppen akkor, ha a témát a "Kedvenceim" blokkba helyezem), főleg azért, mert a pörgős topicokban ez hátrány lehet valakinek (pl. nekem).

    Továbbá a régi linkelés úgy volt jól, ahogy volt, most muszáj valóban valami szövegezést a lezáró karaktersorozat elé írni (ha mást nem, akkor mégegy ctrl+v), de a régi "Bővebben:link"-nek kéne lennie a defaultnak, aztán a defaultot aki akarja, átírhatja, de ne üres legyen a default, ami azt eredményezi, hogy a linkelés is hibás.

    Egyébként tetszik nekem is az új motor, amit nem említettem, abban csak jobb ;), számomra.

  • c41r0^

    őstag

    válasz Loretto #225 üzenetére

    Nem értek egyet veled, mert ahhoz le- vagy fel kell scrollozni, vagy HOME-ot ill. END-et kell nyomni, hogy láthassam a "legfrissebbek" nyilacskát. Tehát "katt-scroll-katt", és akkor vagyok az elején, míg régen csak "katt". Természetesen értem, hogy mi a logikája az új felépítésnek, ezért írtam, hogy a "beállításaim" modulba kerüljön bele az "itt szóltam hozzá" gyorslinkekről egy választható opció a listázást illetően (pl. "topic elejére/topic végére/legutolsó hozzászólásomra ugrás")

    Ez egyébként nem bug, hanem fejlesztéshez tartozó alapkoncepció-ütközés. A másik észrevétel valóban a "szerkesztve" szöveg MOD után, félreértések keletkezhetnek belőle. Szvsz maradjon meg a "szerkesztve" szöveg, de ne alapesetben annyiszor, ahányszor a MOD gombra kattint a user, hanem csak egyszer. És így látszik, hogy szerkesztve lett, de az nem, hogy hányszor, és ez lenne a lényeg.

  • c41r0^

    őstag

    válasz Loretto #237 üzenetére

    igen, ezt talán a "javítsuk a PH!-t" topicba kellett volna felvetni, mint fejlesztési javaslat

    de én tudom, milyen egy fejlesztő munkaélete (ex-kolléga), úgyhogy ezt a kis pitiáner hiányosságot simán el lehet tűrni, a kompromisszumkészség sztem a régebbi tagokban úgyis megvan, aki új, az meg úgyis ehhez szokik hozzá

Aktív témák