Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz mutyi #1013 üzenetére

    Szívesen megnézem neked, de a gép nekem még téli álmát alussza, mert a kert éppen lövészárkokkal van tele az öntöző rendszer telepítése miatt, így várhatóan csak 2 hét múlva kezdi meg a munkát . Én csak az első kerekeket szedtem ki, meg a késeket, azok hajlamosak megszorulni a kosz miatt. A kés alatti műanyag alatt viszont jó sok apró száraz fűdarab gyűlik össze, azt időnként légspray-el, vagy kompresszorral kifújom.

    Az eső témához: én úgy szoktam, hogy ha esik, kitörlöm a naptárból az aznapi munkát applikáción keresztül és kész. Ha meg napközben ered el, akkor hazamegy úgyis. Illetve persze ugyanúgy nem engedem el, ha egész éjjel esett és várhatóan aznap nem szárad fel a fű. Reggel kávé közben ránézek az időjárás jelentésre. Nagyjából ennyi.

    Nálam most mindent újra fog tanulni. Illetve ha már indego s +500. van benne egy idegesítő bug. Amikor beüzemeltem, akkor jó ötletnek tartottam, hogy minden induláskor csináljon egy szegélynyírást. Csak aztán, mivel volt nap, hogy két ciklus is indult szépen kijárta a füvet egy sávban. És ezt nem lehet visszavonni, mert az app kiáll hibával, a gép menüjében meg nincs is ilyen. lehet a télen ezt orvosolták nem tudom, de mivel az én kertem most teljesen máshogy fog kinézni, plusz a vezetékek is máshol lesznek, meg a robi is új helyet kap, ezért csinálok egy gyári beállítások visszaállítását és utána újraprogramozáskor remélem megint választhatok szegélynyírás opciót és ott a soha lesz a megoldás. Szerintem nyírás közben, ha ügyesen van a kábel letéve simán megoldja a szegélyt is, de nem járja ki. De ez majd kiderül.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák