Új hozzászólás Aktív témák

  • Labrador

    tag

    Egy gyors piaci körkép 2020 tavaszára az általam ismert márkákhoz:

    Bosch:
    Megjelent az M700 valamint az M700+ (3. Generáció, a +-os az Online verzió), amelyek cserélhető akksival, és állítólag jobb kerékmotorral rendelkeznek. Várhatóan a 350 és 400-as modellek ára csökkenni fog az idényben.
    Kicsit még szenvednek a tavaly bevezetett új App-el, valamit a 2. generációnál bevezetett KI-vel, amit annyit eredményez, hogy nem nyír le mindent, kihagy részeket a fűben.
    A Gyártást áthelyezik Angliából Budapestre.

    Gardena:
    Új modell a háromkerekű smart Sileno City 250, azaz a legkisebb modell most már Smart Gateway-el is elérhető.
    A Sileno Life modellek egy kiadós Firmware frissítés elött állnak, amivel a Life modellek megkapják a Weather Timert (visszaveszi a nyírási intenzitást) szűk helyet, azaz Passaget-t szisztematikusan nyír le, valamint megkapja a spirálnyírást, ha egy helyen érzékeli, hogy a fű magasabb mint máshol.
    A Smart Sileno + (ami technikailag egy Husqvarna 310) most már elérhető akár 2000 nm-re is.
    A Smart Gateway az új modellekben kicsit butábbak lettek, nem lehet külső antennát csatlakoztatni.
    Ausztriában modelltől függően 50 és 100 eurós Cashback akciót hirdettek, azaz vásárlás után ennyit visszautal a Gardena az ügyfeleknek.

    Husqvarna:
    Megújult az Automower 305 belépő modell, valamint egy akciós modell került a piacra, az „Automower Limited edition” GPS navigációval, nagy kijelzővel, és egy speciális Réz-Arany színnel 1600 nm-ig.

    Ennyi röviden… :)

Új hozzászólás Aktív témák