Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Kicsit segítsetek képbe hozni, mert ugyan értem a Worx kiegészítők működést, de a gyakorlati felhasználás nem egészen tiszta.

    ACS: miért jobb az, ha (60-70eFt-ért) ezzel kerül ki valamit a helyett, hogy lekoccolja, és ütközésérzékelés alapján kerüli? A gép testét nem féltem, elég masszív, a fákban pedig biztosan nem tud kárt tenni. Jól gondolom hogy ez akkor kéne ha: maga alá tud darálni valamit (de ezzel észreveszi), be tud szorulni valami alá (de ezzel észreveszi ezt is). Ha nálam nincsenek ilyen veszélyek, akkor kidobott pénz lenne az ablakon?
    Lazán kapcsolódik: mennyire best prcatice ellenes egyáltalán azt mondani, hogy nem érdekel, hogy lekoccolja a nagyobb fákat, semminek nem árt, azokhoz nem csinálok benyúló hurkot? (lustaság ftw).

    Off-limits: kb. ugyanaz mint a határolóból képzett benyúló hurok (pl. egy bokorhoz/fához/akármihez), csak kényelmesebb (meg persze jóval drágább), illetve mobil, mert könnyen áthelyezhető, felszedhető, stb...?

    A radio link és a voice control az érthető, illetve a radio link annyiból nem, hogy ennek az árából simán veszek egy kültéri elég jó AP-t (pl. akár egy Unifi uap-ac-pro -t is). Szóval gondolom ennek is inkább hatalmas területeknél lenne haszna, ahova több ilyen AP is kellene a teljes lefedettséghez (sejtésem szerint valami jobb hullámterjedésű szabad frekin (868Mhz?) használnak ilyenkor valami saját protokollt, és azzal küldik át az IP hálózatra az infóat, ahonnét már látja a cloud is).

    Bónusz kérdés: integrálta már valaki Home Assitantba vagy egyéb domotikai rendszerbe az újabb modelleket? Azt látom, hogy két régi Worx géphez van out of box támogatás, a többi megoldás pedig egy Landroid Bridge nevezetű projektet használ, aminek a fejlesztője nemrég lehúzta a rolót, mert nem használ már Landroid gépet. Esetleg van valami más projekt amire érdemes ránézni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák