Új hozzászólás Aktív témák

  • Mbtamas

    újonc

    Kvázi saját wifije van a robotnak a füves terület melletti szaletliben, 3-20 m távolság van a gép meg a router között. Cseréltem routert is. Nem hiszem, hogy ilyen "egyszerű" a hiba, mert a wifit többen megvizsgáltuk, és teljesen rendben van.
    Nem ilyesmi lesz. Ha a gépen módosítom pl. a naptárat, elmentem, majd belépek az alkalmazásba, ott azonnal látszik a változtatás. Tehát ami a géptől jön információ, az minden átjön, ha felkapom a gépet, azonnal megjön a jelzés, hogy fejre állítottam. Ha haza küldöm a gépet a tasztatúráról, az alkalmazásban már át is íródik "Going home"-ra a státusz..
    Ha töltőn van a gép, és az alkalmazásban megnyomom az elindító gombot, kiíródik egy message box-ban, hogy "Connecting to Landroid", és így megáll a program. Homokórázik ebben az állapotban (fél órát hagytam).
    De a hátterében, a message box mögött frissítgeti magát a progi, ha közben teszek valamit a géppel, az látszik a nem aktív háttérben. És csak megszakítani lehet az alkalmazást, kilépni belőle nem. Több telefonra is feltettük a programot, mindegyikkel u.a.
    Kérdeztem Android szakértő barátomat, azt mondja, hogy a telefon és a (valószínűleg) az Amazonnál lévő platform között van valami nyavaja. Olyan, mint ha az alkalmazás nem tudna valamiért adatot küldeni a szerverre.
    Írtam a gyártónak, majd meglátjuk, addig is köszi a tippet.

Új hozzászólás Aktív témák