Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Leon77 #801 üzenetére

    Alival az a baj, hogy ha vámolnak, és akkor mindennél drágább lesz. Obiban van Worx 100db-os, 4200Ft, én megvenném azt.

    Egyébként sajnálkozva olvasgatom a Worx-os problémákat, nekem igazi install&forget projekt eddig, gyakorlatilag mintha nem is létezne, csak teszi a dolgát. Tavaly tavasszal telepítettem, idén is csak elindítottam és azóta megy (egy +50m2 -nyi bővítés volt mondjuk), ráadásul teljesen ridegtartásban van, nincs garázs, mossa az eső, eszi az UV. Idén már a kötéseken se aggódtam a bővítésnél, előkaptam a fiókból pár wago-t, aztán ennyi, rohadjon/rozsdásodjon, kit érdekel, majd kicserélem.

    Lehet hogy az új modellek minőségével van valami? Nálam mindig up2date firmware van, azért is nem hinném, hogy szoftveres problémák lehetnek, mert itt tényleg semmilyen hiba nem jött elő. 600m2 küröli területet nyír egy m700-as, napi 6 órát megy kb, a kert meg dugig van fával, bokorral, ezek egy része körbe van kábelezve, egy része nincs, és egy helyen van emelkedő is. Idén egyszer akadt el egy kint felejtett kötözőmadzag miatt, ami szépen rátekeredett a tárcsára, de ennyi. Gyümölcsfák is vannak amúgy, leeső körtéket szétcsapja probléma nélkül :)

    Ajánlani az elmúlt hónapok negatív commentjei miatt már nem nagyon fogom, bár kíváncsi lennék, hogy van e itt olyan, akinek szintén nincs vele gondja, illetve hogy mikori modellt használ.

  • Keef_Lee

    senior tag

    válasz Leon77 #801 üzenetére

    Nyugodtan vedd meg! Jobb, mint gondoltam. :)

    Cölöpök helyett jó az "U" lakúra hajlított erős drót is.

Új hozzászólás Aktív témák