Új hozzászólás Aktív témák

  • n_gy_k

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egyik baratomnak segitettem azzal, hogy ujratelepitettem mindket laptopjat. Mindkettore Windows 7 Ultimate 32bit kerult a megfelelo szoftverekkel, driverekkel. Az itthoni regi TP-link routeremmel tokeletesen mukodott kabelen es wifin keresztul egyarant.

    Atvittem a gepeket hozza es egyik gep sem tud csatlakozni a wifihez. (telepites elott meg mukodott) Sehogy nem tudtam rabirni oket, hogy csatlakozzanak az ottani wifihez. Kabelen tokeletesen megy. Sot a telefon is csatlakozik a wifihez csak a gepek nem. A router visszaallitottam gyari beallitasokra es beallitottam ujra (amikor megvette akkor is en allitottam be neki, ahogy kell), de meg mindig nem jo. Ha nyilt a halozat akkor sem engedi csatlakozni.

    Azt irja a szamitogep beallitasai nem felelnek meg a halozat biztonsagi beallitasainak es egy X-et rak a halozat neve melle. Ha torlom a kapcsolatot es ujra probalom akkor sem engedi. Vezetek nelkuli kapcsolatok beallitasat is atnyalaztam minden automatikuson van (ip cim keres stb).

    Valakinek valami otlet? Nekem megallt a tudomany. Nem eloszor telepitettem ujra gepet es nem eloszor allitottam be routert, de mar otletem sinca. Windows frissitesek fent vannak tuzfal virusirto minden beallitva (ha kikapcsolom se csatlakozik), lefrissitettem a router firmwaret is a legfrissebbre.

    TP-link WN1042ND V2-es routerrol lenne szo es UPC-s netrol.

    Valaki segitseeen!

    Koszonom elore is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák