Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rudeee

    őstag

    Sziasztok!

    Volna egy problémám az itthoni Asus RT N16-os routeremmel. Néhány hónapja észrevettem hogy véletlenszerűen megszakad a hálózati kapcsolat majd visszajön. Kiderült hogy a router ilyenkor újraindítja magát (uptimeból jöttem rá az admin felületén). A helyzet az hogy múlt héten már megelégeltem ezt és a legújabb gyári firmwaret ráfrissítettem, majd kapott egy resetet és újra beállítottam rajta mindent manuálisan.
    Sajnos nem lett jobb a helyzet, mert ugyan azt csinálja mint előtte, véletlenszerűen fogja magát és újraindul, de teljesen szabálytalan időközönként. Ezt videostreamek nézése közben a legkönnyebb észrevenni, mikor eltűnik a wifi vagy a vezetékes hálózat szakad. Van hogy 1órát vagy akár többet is megy, de van olyan is hogy 10 perc alatt 3x indul újra.
    Még adok neki annyi esélyt hogy csinálok egy újabb gyári resetet, de többet nem nagyon tudok tenni.

    Az admin felületen látszik hogy memória kb. 25%-os használatban van, procija meg 10% alatt átlagban, szóval nincs terhelve. Ráadásul évek óta ugyan azon a helyen van változtatás nélkül, így a hőmérsékleti értékei is változatlanok. Szobahőfok 22-23fok.

    Van esetleg ötlet hogy mi lehet a baja? Valamilyen hardver problémára tippelek.
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák