Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Kipróbáltam az alvó modot, sajna túl korán linkeltem be. Ha rákattintasz a hálózsákra, azt írja, "nem vagyok fáradt"... Próbáltam futkározni hogy lefogyjon a stamina. Akkor se lett fáradt. Magam elé dobtam egy repeszgránátot, az életem lement 25% körülre, attól se lett fáradt. Degeszre ettem magam és jól bebasztam... Semmi. Mitől fárad el?!

    Elvileg a játék időskálája 1:10-hez a valós időhöz képest. Vagyis 6/10-ed óráig van nagyjából sötét, az testvérek között is 36 perc... Amúgy az elvekről van szó. Mi az hogy frekventáltan 36 -ha nem is annyi, de 20-25 minimum- percnyi játékidő semmire sem jó, mert lehet, hogy pont bázison ért az éjszaka, és addig jókat csere-berélhetsz, de lehet a vadonban, az meg száááksz! A másik meg: logikus, ha a játékban valaki nem alszik, az azért nem, mert épp őrszolgálatban van. Mások általában aludni szoktak. Akkor derék sztalkerünk nem csak abban zseniális, hogy kiállja az emissziókat, de abban is, hogy nincs szüksége pihenésre?! Így aztán dupla olyan gyorsan romlik majd az idegrendszere... LOL
    És különben is, rühellem, ha egy játékban a kezdet embertelenül nehéz, a vége meg relative könnyebb... Mert a játék addig kínszenvedés, míg nem találsz egy jó géppisztolyt, egy sugárvédő ruhát megfelelő bulletproof tulajdonsággal és éjjellátóval. Megint csak LOL. Megyek is vissza a Crysis Warheadhez, szépen optimalizálták, élvezetes lett, és jóval szebb mint volt. Ezt meg megvárom míg játék lesz belőle, vagy míg lehiggadok :)

    Ja még valami: nem kell mind a két napsütésre vonatkozó effektet low-ra venni a teljesítménynövekedéshez. A napsugarak tekintetében nem volt fps különbség high és low közt nálam... mindkettő 27 fps-t adott. A másik effektet high-ra véve 27 helyett 14 :) Na, ennyi.

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák