Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz katt777 #1098 üzenetére

    Huhh, az is kemény eset az LG-vel . . .
    Nekem egy számtech boltos 50k-s monitort akart eladni számla nélkül, csak úgy a vakvilágba (persze boltban). Amikor kérdeztem, hogy garipapír v. valami, azt mondta, hogy ha baj van, dobozban becsomagolva vigyem vissza, és a dobozon lévő valami 4 milliméteres matrica alapján majd legarizzák . . . már eleve a hangsúly, amivel ezt mondta, felhúzott, amolyan "ha elromlana, és vissza merném vinni" dolog volt benne. A gari meg arcra, meg a dobozon lévő fél centis cetli alapján. Jah, és idézet: számla? Az minek? :W

    Szerk: de persze adott, bár ez külön történet már, mert azzal a hurcával sokat tanultam.

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

  • Silenzio

    addikt

    válasz katt777 #1098 üzenetére

    Nem szidtam őket. Csak szkeptikus vagyok. Én máshogy oldom meg a dolgokat. 2004-ben elmentem számítógép-alkatrészeket venni egy boltba. Kiszúrták a szemem egy szaros blokkal, hogy majd azzal gariztatok. Persze 3 perccel a vásárlás után késő bánat rákérdezni, hogy ez mi a szar... 2007-ben, 3 év egyetemi faszszopás és egy autodidakta önbizalomfejlesztő tréning után máshogy "álltam bosszút". Kaptam ugyanott egy vga-t, x1650xt volt a szentem. Pont a Stalker volt az, ami nem futott vele maxon tökéletesen. Pénteken megvettem, hétfőn felhívtam a boltot, hogy nekem ennél erősebb kell, addig nem szálltam le róluk, míg azt nem mondták, na jó, adnak egy jobbat. Bementem, kifizettem a különbséget, és elvittem az 1950 pro-t, amivel tökéletesen futott végre... Nem volt fair, végtére az 1650xt hibátlan volt. De megérdemelték a korábbi faszkodásaik miatt, meg hogy 1 év gart adtak a 3 évvel hirdetett termékeikre. De kicserélték némi finnyás grimasz és anyázás kíséretében.

    remington2: nem lesz kompatibilis, ha jól emlékszem, a SoC-ban is ez volt...

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

  • Silenzio

    addikt

    válasz katt777 #1098 üzenetére

    Ja, még valami. Hál'istennek a garanciális javítások, cserék sosem okoztak gondot amúgy. Tavaly vettem az unokaöcsémnek egy 8600 GE-t. Mikor kibontottam, kiderült, hogy eleve szar. Visszavittem, betesztelték (10 perc), adtak egy másikat, az utolsót raktáron. Tökéletesen működött. (Kis bajom az 1950 pro-val volt, megrázott mikor kivettem a zacskóból, de furcsa mód nem volt vele gond)

    Más. Az mp3 lejátszóm tönkrement. 1 hónap alatt. Másik típusú készülékre cseréltem értékegyeztetéssel, zokszó nélkül megtették. Volt pár keresztkérdés, de mikor meglehetősen ingerülten közöltem "ugyan, mégis mi a baja" kérdésükre, hogy kisülnek rajta az adatok, le-leáll, szaggatva játssza le a cuccokat, meg egy pillanat alatt lemerül, egy "oké-oké"-t vakkantottak, és ennyi volt a történet. A szoftverekkel más a helyzet. Az szellemi termék, és mint ilyen, zsákbamacska, csak jókora nyúzás után jönnek elő az egyébként rettentő gyakran szubjektív, és bizonyos szempontból "holisztikus" hibák... Minden esetre noname mp3-as cuccot többé nem veszek. Semmi nem szól mellettük, az áruk sem.

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák