Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz Superman #1280 üzenetére

    én szeretm a Crysis-t is meg a Stalkert is, ezen kívül más fps nagyon be sem jön, inkább stratégiával szoktam játszani. Szóval tényleg nem vagyok elfogult egyik oldalra sem: a Crysis annyira nem ér story-ban, atmoszférában, ötletekben a Stalker nyomába, mint amennyire a Stalker grafikában a a Crysis nyomába, kár, hogy nem született a kettő ötvözetéből egy játék, ami az előnyös tulajdonságokat egyesíti. Szvsz azt nem lehet letagadni, hogy a CS esetében valamit nagyon elszúrtak a készítők, de remélhetőleg idővel majd javítják, illetve modokkal vissza lehet tenni a kivagdosott részeket, elemeket, és akkor egy jó játékot fogunk kapni, úgy körülbelül jövő tavaszra.

    mod: azért kiváncsi elnnék egy érvelésre hogy miért is múlja felül a a Crysist fizikai számításokban a GRAW2? Physix-en kívül mi az ami nincs benne és a másikban van?

    [ Szerkesztve ]

  • feka007

    nagyúr

    válasz Superman #1280 üzenetére

    Nem a flamet szítom, csak leírtam a véleményem, ami szerintem flame-mentes volt.
    Nekem az első rész nagyon tetszett a játékmenettől az atmoszféráig, olyan hangulatot adott nekem, mint játék ritkán szokott. Ehhez képest ez... Na mindegy, szóval én csalódtam, mostanáig nem is nagyon volt kedvem leszedni, de azért gondoltam, hátha bejön, első rész is nagyon tetszett a sok negatív vélemény ellenére. Hát ez nem

    Lehet mondani, hogy egyszerű a Warhead játékmenete, de az biztos, hogy jobban össze van rakva, mint ez, pedig abba is vannak bugok. Ha még nem próbáltad volna, akkor ajánlom, mert sokaknak nagyon bejött, akik az egyet utálták.
    A Timeshiftttel nem az volt a baj, hogy agyatlan hentelés. Hanem minden más... Crysisra azért ezt nem lehet mondani, bármennyire is szeretné vki...


    Mod: Crysis fizika
    Ilyet tud a Graw 2 physics nélkül?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák