Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Vistaboy #176 üzenetére

    sosem láttam én olyat, hogy aranylemez után még nekiálltak bugfixelni:DDD... najó, ez ilyen kínombannevetek volt:(.

    az a vicc, hogy közben az OL2.2 mod kijött, a faction warst éppen mókázzák bele (értsd, az AI nagyon meg lett erősítve), az eredeti játék bugjai már ki lettek irtva, a textúrákat/particlek folyamatosan fejlesztés alatt vannak, mellesleg az addon fegyverek is kezdenek remekül kiegyensúlyozottak és szépen kidolgozottak lenni. remélhetőleg látják ők is, hogy a rajongók épp hol tartanak;>

    az effektek DX10essége nemtom mennyire az (NV logó ugye:/), viszont a realtime tükröződés a fegyver csövén nem kicsit néz ki jól. meg úgy néz ki már nem kell modokkal szórakozni, hogy a nap a helyére kerüljön.

    gépigény szvsz annyira azért nem volt vészes (főleg a memory leak kiirtása után), bár kétségkívül imádja a rendszermemóriát. jó, ehhez mérten részletes is. más kérdés, hogy a modok között sikerült még optimalizálni pár grafikai dolog sebességén, szóval nem ártana akkor már;>

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

  • Szasinka

    tag

    válasz Vistaboy #176 üzenetére

    Nekem ezt az RPG dolgot magyarázza már el valaki mert ezt soha nem fogom megérteni. Játszottam az alapjátékkal és nagyon tetszett (egyedi környezet és hangulat) de attól még, hogy beszélni kell benne és feladatok vannak benne nem lesz szerepjáték és még csak szerepjáték elemeket sem tartalmaz!!! Az alappillér az hogy ha a karakter fejlődik ----> RPG. Sok stílusú játékban kell beszélgetni sokban van inventory-d (kalandtól kezdve a stratégiáig) még sem mondjuk rá, hogy RPG elemeket tartalmaz. (Mondjuk egy Spellforce-ra, Disciples-re, Star Wolves-ra, Warlords:battlecry-ra vagy akár Jagged Alliance-ra (igaz ott a játékos nem oszthat szét pontokat de fejlődnek a karakterek) lehet mondani, hogy RPG elemet tartalmaz).
    Mondjuk teljesen mindegy, hogy mit mondunk rá mert jó játék és kész de ez valahogy bántja (Hogy kell ezt írni?) a szemem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák