Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz proci985 #696 üzenetére

    hátde ennyi idő után bétát kiadni :F A motort azt már igencsak nem lehet bétának nevezni, mégha új verzió is, az alap hibái már évek óta benne vannak, és nem sikerül kiküszübölni őket. Szal kuka az egész. És még képzeld el azokat a részeket, amiket kivettek belőle, hogy azokkal milyen gond lehetett, hogy bele se merték rakni :Y Szvsz talán érdemes lenne valami szponzornak felkapnia a fejét, és összehozni a crytek fejlesztői csapatát, és a stalker story íróit, illletve interfész tervezőit, grafikusait egy projektre, bitzos bika játék lenne belőle. Mert egyik oldalon a kódolással vannak nagy gondok, a másikon meg minden gyönyörű, de a játékélmény nem túl impresszív, és így mindkettőből kiemelve a jó tulajdonságokat valami egészen egyedi és jó dolog kerekedne ki tuti. Germán precizitás-urkán fantázia, kb így reklámoznám a játékot.

  • remington2

    senior tag

    válasz proci985 #696 üzenetére

    :R

    A napfény árnyékának rondasága (de csak néha) a legelején feltűnt már, akkor azt hittem, a beállítások miatt, de ugyanazt csinálja, elképesztően kockás. A teraszra kilépve a legelején látni is, néha "egyenes", de néha olyan, mintha valami lego lenne. Persze amúgy szép, csakhát . . .

    Amiket írtál, azoknak csak egy relatíve kis részét vettem észre, a többit meg - a bugokon meg a durva hülyeségeken kívül - ráfogtam a "csalásra" (pl. az ellenfélbe beleeresztek 20 pisztolygolyót és rohangál).

    A legjobban az idegesít, hogy harc közben ide-oda tolnak, mint valami golyót, olykor egyenesen a kereszttűzbe. SoC-ban nem volt ilyen, csak nagyon ritkán akadtam be (jó, 1,00005 előtt nincs tapasztalatom).

    Összességében eddig úgy tűnik, a pályákon kívül az OL 2.2 nagyobb újítást (és minőségibbet) jelent a plusz grafika hiánya mellett is, mint ez :DDD Majd helyrerakják a patchekkel, és még én is csak a kordonnál járok.

    Szerk: a proci furán viselkedik. Most már direkt figyelem, két alkalomból kétszer egy magot terhelt, de emlékszem rá, hogy "rásegítés" nélkül is tudja használni a másodikat is, mert már volt rá példa. Ez teljesen biztos, volt legalább 1 alkalom, amikor mindkettőt terhelte. Onnan tudom, hogy akkor néztem meg, kell-e a cpu controlt használni (próbálni), és ott ment. Bár amikor a másik topikban leírt tesztet csináltam, akkor meg nem terhelt csak egy magot :F

    (#697) VinoRosso : a pályarészeket szerintem nem csak a hibák miatt vették ki. Rájöttek, hogy csináltak egy aranytyúkot, és annyi aranytojást akarnak, amennyit csak lehet. Nem nézik a körülményeket sem már . . . Szerintem ezeket a részeket már a következő részre tartalékolták . . .

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

  • remington2

    senior tag

    válasz proci985 #696 üzenetére

    Ez mekkora vicc . . . pont most mentettem meg Wolf bátyját, simán ment a dolog egy Vintarral, erre alig 1 perc (lootolok bőszen ;] ) és jön egy pakk boar, vagy kinyírom őket azonnal, vagy futok, ameddig tudok . . .

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák