Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Műxik a gyorsmentés, most már csak az nem tetszik, hogy a hullák motozásakor nemtom kitárazni a fegyvert és csak a töltényt lenyúlni, egy jobb gomb- kitáraz menüt dobhattak volna az átkutatásnál is, na mindegy, ezzel még együtt tudok élni.
    Az sokkal inkább zavar, hogy nem csak nekem van felszerelve a gránátvető a puskára LOL

    Meg lehetnének a zónában hivatásos kereskedők, mint a falloutban, ...az milyen király volt, szarásig voltak tölténnyel meg fegyverekkel és mikor már combosabb volt a karaktered simán leszedted a könnyű kis őrségét (4-5 ember) aztán kiraboltad, :DDD nem voltál arra kényszerülve, hogy olyan fegyvert használj , amihez stimmel az ellenség skulója, különben kifogysz A mesterséges inteligencica egész jó, csak a ''védj meg'' küldetések során vannak gondok , a hülyélye előre megy a kispityujával, amíg én a táskámban turkálok, aztán mire fegyvert váltok szarrálövik és a küldetést már buktam is... na sebaj, majd másodszor odafigyelek ezekre is.
    Ja meg az övet mé nem lehet fejleszteni, hogy több képződményt tudj használni? ...ez kibacás, állandóan szarásig vagyok cuccal és nincs hová tenni a kitartást növelő képződményeket :O

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák