Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Sensut #13023 üzenetére

    Azt nem tudom megitélni, mennyire "egyéni". Mindenestre belenéztem az egyik modba (letöltöttem mindet, ami nincs meg, de még csak eddig jutottam velük), a Hulócsillagba (SoC 1.0004 alapú, amit leszedtem abban az alapjáték is benne van, így 2,5GB), az eleje megtetszett, nekiálltam a fordításnak. A fotográfból és a Titkos ösvények 2-ből ismert "predbannik" a kezdő hely, itt Osztályozó (Szortírovka) a neve és az US Army felügyeli. A szövegek alapján van 70+ spéci, csak a modra jellemző feladat, gyakorlatilag a sztori ennyi feladatból áll. Érinti a Mocsarat, Zatont, a Jupitert, a Pripjatyba vezető földalatti átjárót. Kelet-Pripjatyot. az erőmű északi részét (stancia 2), a Vörös-erdőt, a Kórházat, Limanszkot, a Halott Várost, valami Elhagyatott falut, egy Szellem-erdő nevű helyet, meg valami Barlangot és még 3-5 számomra eddig nem ismert területet.
    A sztori visszanyúlik a II VH idejére az Ahnenerbe kutatásaira. Nem nekünk kell abban az időben mászkálni, csak egy csomó dokumentum meg tárgy van abból az időszakból, ami előrevisz a sztoriban. Új fegyverekre, ruhákra, relikviákra ne számítson senki, néhány egyedi, a sztorihoz kapcsolódó pisztoly, egy géppuska, egy spéci a Vintaron alapuló egyedi puska, meg valami spéci Gorza a plusz.
    A credits alapján komoly támogatást kaptak a készítők egy cégtől, van némi "propaganda" felhangja is, de eddig nem túl zavaró. Lehet, játék közben nem is jön ki, csak fordítás közben érzem így, a stílusból, abból, hogy bizonyos "nevek" kis vagy nagybetűvel szedettek, stb... Arrafelé lehet, hogy ez a normális, nekem itt néhol kibukik, hogy van valami célja az adott megfogalmazásnak. nem biztos, hogy a fordításban át fog jönni.

    6-8 hét múlva játszható lesz magyarul, ha nem jön közbe semmi. Az utolsó "segédfájlt" ma-holnap befejezem és már csak a két "beszélgetés" fájl marad, nagyjából egy fél regény mérete, úgy 200-220ezer karakter.

    Zsoldosként kezdesz úgy, hogy van egy szál dobókésed, egy távcsöved, meg három különböző céltávcsöved. Meg 45000 rubeled.

    Jutszembe: az intro "filmben" a beszélő szövegét feliratozták, de bele van égetve az ogm-be, azaz nem tudom lecserélni, csak egy külön "olvass-el.txt"-be átírni. Jó lesz úgy? A történet miatt elég fontos lenne érteni minenj játékosnak.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák