Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Carlitos

    csendes tag

    Hello!
    Lenne egy problémám. Ill. több probléma, kérdés. Kérlek segíts Serpenyő, vagy aki tud! Hol találom a Vezetőnek nevezett embert a kordonnál? tudom h írtad h a Kordon részen vasúti átjárónál az egyik kunyhóban, de sehol senki. az a vasúti átjáró amelyiket az eljején a katonák őriznek és pénzért engednek át? mert ott volt egy ember, akit én a vezetőnek gondolok, akinek segíteni kellett megölni a kutyákat és mondott valamit de ez még nagyon a játék elején volt mikor még át sem léptem egyszer sem a második pályarészre. Aztán ez az ember el is tűnik. És mi is a Vezető neve pontosan? Az Agropomnál is később jártam, meg is olt a PDA, de mikor visszamenetem később követve a végigjátszás utasításait, nem volt ott a Doktor, aki állítólag Streloknak szólit majd. Nyílván mert nem találtam meg a vezetőt. vagy nem az Agropomnál lévő katakombákban van a Doktor? írtad h akkor kapjuk meg a küldetést a Pripyatban, hogy hol van a titkos hely a szállodában (ahol a dekóder van) ha találkozunk a Vezetővel és Doktorral. De ha nem találkozunk velük, csak a végigjátszásból tudjuk h ott a dekóder a szállodában, akkor is meg lehet szerezni?

    És a 342089-es kód mire való, mikor kell használni? Mert nekem nem kellett a konszerben, útban az Agymanipuláló felé, egyik kódolt ajtón sem átmennem, simán egyetlen eltéveszthetetlen út vezetett a szerkezetig, amely kikapcsolta, aztán elájultam majd láttam az átvezető filmet (mikor nyúlok a Kívánságteljesítő felé) aztán pedig visszaindulás. Tényleg volt befelé jövet asszem két kódos ajtós is, csodálkoztam is h, később h egyiken sem kellett bemennem.

    Más: a pénzt amit szerztem nem lehet valahogy eldobni vgy gyorsan elkölteni? Nagyon sokat gyűjtöttem mert azt hittem jól jön a végén, de erre kapzsi lett a karakterem és ráomlott a vakolat  ha keveés pénzzel megyek kívánni akkor mást fog kívánni? Vagy csak a dekóder megszerzése vezet más befejezéshez („Az igazi befejezések”)? Tehát ha már eljutunk a Wish Granterhez és kívánunk, akkor mindenképp ez a kapzsi befejezés vár?

    Segítsetek kérlek! Köszönöm előre is!

    Köszönöm Ndruunak az eddigi segítséget!
    Űdv: Carlitos

    by Carlos

  • Carlitos

    csendes tag

    válasz 10GoBall #710 üzenetére

    Igen ott üldögél valaki, akit a kutyától kell megmenteni és segíteni rajta és ő is infózik nekünk.de ahogy írtam ez még a játék elején van az első 20 percben is találkozhatunk már vele. Én találkoztam is, segítettem is neki (de nem Wolf a neve, mert Wolf a Kereskedőnél van, nekii segítesz először, ő adja a fegyvert, viszont én sem tom a nevét, lehet h csak egyszerűen 'Guide'?), csak eztán csináltam a Stelok flash driver vagy mi ellopását a föld alatt az Agropromnál, majd követve a végigjátszást később visszamentem az Agropromhoz a föld alá de a Doktor, aki Streloknak szólít sehol!

    Ja én is találtam a Prypatban az egyik szállodában két olyan szobát, amelyen szobaszám van: 21, 26, de egyik sem nyílik. Ez amiatt van mert nem találom a vezetőt és/vagy a Doktort, ergo nem jelenik meg a küldetés a PDA-mban amikor Prypatba érek?
    Segítsetek lécccccci!

    Üdv: Carlos

    by Carlos

  • Carlitos

    csendes tag

    Ja, majd elfelejtettem: nem tom h nektek is így van-e, de nekem amikor be kell védeni a banditáktól a bázist a roncsteleptől nem messze (vmi vasúti pályaudvar szerűségen, ez is mellékküldetés, többször is meg lehet csinálni, ha arra járunk) a végén egy stalker segítséget kér, fekszik a földön, a bejárat előtt, kér elsősegélycsomagot, de egyszerűen csak annyit tudok mondani neki, h 'Viszlát!', pedig van egy rakat elsősegélysomagom.
    A kordonnál is előfordult egy hasonló. mikor már többször visszamentem, a vasúti átjárónál, ahol melléküldetésben meg kell tisztítani a terepet (két éület, meg traktorok) ott is van egy ilyen de tőle meg tudom kérdezni h mi a baj, adok is neki csomagot, de nem kel fel, ugyanúgy fekszik és csomagot kér. ???

    by Carlos

  • Carlitos

    csendes tag

    Hehe...Pripjaty, Pitypang...Nemcsak én nem tudom megjegyeni rendesen ezt a szép nevet... :DDD

    by Carlos

Új hozzászólás Aktív témák