Új hozzászólás Aktív témák

  • dark2

    tag

    válasz ben11 #3 üzenetére

    Nekem teljesen élhető. A korábbi LG Leonomhoz képest jobb a képe és bár sokat kritizálják a PLS kijelzőt, de a fényereje is több, mint ami nekem szükséges. Meg kell jegyezzem, most nem tudom kipróbálni erős napfényben, mert mostanában annak híján vagyunk.

    Nem tudom, a disney, netflix alapból volt vagy a sim berakása után jött, de akkor megpróbálom leszedni. Ez a digitális jóllét micsoda rajta? Illetve mi az AR zóna?

    Egy tapasztalatot megosztanék - egy 9H keménységű üvegfóliát tetettem fel (a másik opció egy elég drága hidrogél lett volna) és a jobb felső sarkon picit elállt a felülettől, mintha légbuborékos lenne. Azt visszavíve a gsm boltba egy adag plusz ragasztót ecseteltek a sarok alá, amitől pár napra eltűnt, de most újra látom, megint légbuboréknak néz ki, de a sarkon van, nem esik bele a látóterembe. De hogy ez fólia vagy képernyő egyenetlenség miatt van?...
    Ilyen úgy látszik előfordulhat.

    Pár korábbi appot is átvittem a régi telefonról a Smart Switch programmal és tettem fel Samsung Music zenelejátszót, mert a YT Music nem látja a memóriakártyámon a zenéimet. Szerintem egy VLC is fel fog menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák