Új hozzászólás Aktív témák

  • Lalikiraly

    addikt

    LOGOUT blog

    Na ne háborogjatok.
    Nem vett fost, aki A54 et vett. Sokkal szimpibb kinézetre meg méretre mint az A34.
    Viszont be kell vallani, hogy a való életben a Dimensity chip jobb mint az exifos. Ezt a Samu is nagyon jól tudja, de így teremtenek egyensújt...
    Igen a 8GB ram nyilván jobb mint a 6..
    Az A54 ben igen nagy fegyvertény az adaptív képernyőfrissítés és a szelfi kamera kivágás. Szép lassan majd ezek is gyűrűznek lefele. De ha most teszem fel az A04 be beleraknák ezeket, mert bele tudnák, akkor elveszne a középkategóra szinte.

    Most a Samunál az alsó kaszt az A04, A14 és A24 ha megjelenik végre.
    Közép alja az A34 és közép közepe, teteje talán az A54
    Felül meg ott az S23 és kész.

    Nekem az fáj, hogy az exifos miatt nem lehet az A ba belerakni a 8K és 4K60 videót, továbbá a DEX et. Akkor lenne az A5x már egy igen megérős darab.
    Nem tudni végül lesz e S23 v S24FE...

    A méret változások viszont jók. Minthogy látjuk a "profibb" vagy élelemesebb emberek. Máraz S és A szériánál is a jobbakat keresik és jobb a kis méret.

    Az alsó fosok meg a gyerekeknek pont jók kell a féltégla képernyő a játékokhoz.
    Játszani egyáltalán nem játszok a telefonon.

    De használom napi szinten a kamerát, a makrót is. Fut rajta torrent, totál összekapcsolva a notival, arról megy itthon a netünk, még FTP server is megy rajta. 4-5 eszköz lóg rajta sokszor (mint routeren) és semmi baj a sebességével. Pedig A13 5G 64GB változat. Nekem az A54 a méret miatt, a kamera és legfőképpen a kijelző miatt kell... Ennyi.
    Hát majd ha van mázlim akkor lehet májusra szülinapomra meglepem magam a A54 el... De csak lila kell a többi nem érdekel. Ja igen és végre a vez nélkülli töltést is belebaszhatnák már...

    Továbbá szerintem az A15 vagy A25 vagy A35 ben végre talán elkezdik a jukasztásos szelfit berakni. Nyilván egy generáció egy apróság. Sokat nem tudnak frissíteni, mert így is erősen jönnek fel a közép teteje felé már hardveresen... 8GB ram fölé úgysem fognak menni...

    Talán az A55 nél már várható egy vez nélkülli töltés vagy talán a DEX... De azzal már túlságosan rámásznának az S szériára.

    [ Szerkesztve ]

    Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

Új hozzászólás Aktív témák