Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D55

    aktív tag

    válasz MC Pite #89 üzenetére

    Ja persze, csinálhatják, csak az a lényeg, hogy mi meg ne hagyjuk szó nélkül az ilyesmit, főleg ha a pénzünket nem vonjuk meg ilyenért tőlük, akkor legalább a nemtetszésünknek legyen meg a számukra kellően zavaró hangereje, ahogyan azt a cikk szerzője is példás módon igyekezett hozni a maga részéről :R .

    Mert különben ugye könnyen úgy tekinthetik, hogy akkor ez ezek szerint teljesen elfogadott az emberek részéről és akkor majd mennek tovább, jön majd a következő környezettudatos bullshittel elfedett spórolás és pl. az USB-C portot hagyják le legközelebb, vagy a még megmaradt fizikai gombokat. Szóval meg kell húzni a határokat, mert különben felborul az egyensúly és onnantól már helyreállítani mindig több energia, mint sem gondosan óvni amikor még fent áll.

  • D55

    aktív tag

    válasz MC Pite #91 üzenetére

    A hardware minősége miatt amúgy én maradtam egy kis kínai kitérő és csalódás után Samsung párti (egyébként a Google féle Nexus/Pixel vonal mindig is szimpatikus volt nekem is, de hát ugye az meg itthon tényleg nehézkesen elérhető), de épp ezért mondom, hogy ha már fizetünk nekik, akkor legalább olvassunk is jól arcukba azokért a dolgokért, amikért szégyellhetik magukat.

    És persze egyértelmű, nem úgy megy az, hogy most majd ettől a cégvezetés ott Dél-Koreában meg fog rémülni, hogy "úristen mit írkálnak rólunk a magyarok a Mobilarénán", csak ugye van ezernyi alkalmazottjuk, üzleti partnereik, stb... akik bele-bele futhatnak az emberek morgásába és ez majd azért idővel szépen elkezdi a cég körül nyomasztani a légkört. Aztán ha elég bölcsek, akkor időben felderítik és korrigálják az okait, ha nem, akkor meg úgy járnak, mint sok-sok cég, ahol szépen elkezdenek a jó dolgozók meg a fontos partnerek elszivárogni amikor a puszta materiális előnyök képtelenné válnak egy időn túl a termékeny motivációt fenntartani a világból visszatükröződő sikerélmények, pozitív, elismerő feedback-ek hiánya miatt.

    Egyébként ezek szerintem teljesen természetes egyensúlyi mechanizmusok a civilizációnkban amióta világ a világ (egyfajta üzleti természetes kiválasztódás), de ugye az utóbbi időben megjelent egy magát zöldnek valló erőszakos propagandamozgalom ami bűntudat ébresztésével és a velük vitába szállók mindenféle megbélyegzésével próbálja ahogy én látom elfojtani mostanában ezt az egész társadalmi reflexet, tartok tőle az általunk kifogásolt problémákhoz ezzel már hozzá is tudtak járulni, ezért is tartom fontosnak, hogy ne engedjük ezt, adjunk mi is nagyobb hangot akkor véleményünknek a szokásosnál is, ha már ilyennel állunk épp szemben...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák