Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz rothfb #13514 üzenetére

    Szerinted átlag felhasználó tudja, hogy mi van a telefonjában? Mai napig bemennek egy MM-be és megkérdezik mi van, azt mondja a "mobiltudós", hogy ez az S24 nagyon jó, gyorsabb ez,az, amaz, szép kijelző blablabla. és megveszi az ember. Azt se tudja eszik vagy isszák.
    Valószínűleg te is ugyanúgy megvetted az S22 széria egyik készülékét ahogy az előzőből is gondolom, pedig értesz hozzá. Pontosan tudtad, hogy évek óta Exynos van benne és "xar" a Snapdragonhoz képest (5%-ról beszélünk), akkor rontott az eladásokon? Megvetted, szar, eladtad. Ugyanúgy egy vásárlás voltál mint más, attól, hogy tovább adtál rajta (vagy nem).

    Puffogni mindig fog valaki. Most mindegyik Snapit kapott, de a töltés lassú vagy éppen nincs benne kecske hangú ébresztő. Ezért is gondolhatod, hogy ha visszajön az Exynos akkor fele annyian vesznek S24 szériás telefont. Elárulom a titkot, nem. Nagyjából 2%-ot fog nyomni a teljes egészbe és akkor lehet sokat mondtam.

    Nem célzottan neked szól, hanem mindenkinek aki csak így tud gondolkodni ezen.
    Továbbra is vannak emberek akik még a 120hz-et se látják. Az se érdekli, hogy van benne 5G vagy nincs. Lassan vagy gyorsan tölt. 4-8 vagy 12 GB memória van benne és még lehetne sorolni.
    A tudatos vásárlók mint porszem az óceánban, tehát hiába puffognak, akkor is ez van és vagy megveszed, vagy megveszi más.

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák