Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Gardaai #2183 üzenetére

    No igen, kellenek az excelbe a számok, amik évről évre nagyobb eladásokat mutatnak, ehhez meg az kell, hogy olyan embereknek is el kell adni az új készüléket, akinek még bőven elég lenne a tavalyi vagy tavalyelőtti modell. Ehhez pedig kell a csillió gigapixel meg billió ram meg 800K felbontás és társai.
    Félreértés ne essék, nem vagyok a fejlődés ellen, és idővel majd biztos megjönnek azok az alkamlazások, amik ki is használják a telefonokban lévő erőt, de már elértek oda a mai készülékek, hogy egy átlag embert 3-4 évig is ki tudnak szolgálni, viszont a 2 éves hűségnyilatkozatok miatt tolni kell a készülék cserét. (Mondjuk jó esetben a lecserélt telefonok nem a kukában végzik, hanem még 2-3 ember tudja őket használni, így nem lesz belőlük egyből hulladék.)
    Régebben én is 2 évente cseréltem telefont, de a mostani készülékem már 4 éves és egyszerűen nincs olyan terület, amiben annyira le lenne maradva, ami indokolná a váltást (pedig gondolkoztam egy S23U-n, de nem jött az "ez nekem kell" érzés). Korábban olyan ugrások voltak minden téren, hogy szinte össze sem lehetett hasonlítani 2-3 generáció eltéréssel készül telefonokat, most meg max papíron meg szintetikus teszteken (esetleg játékokban) van különbség, de a mindennapi életben nem sok.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák