Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    válasz #05869952 #2554 üzenetére

    'Minden készülék azzal a legoptimalizáltabb, amivel megjelenik"
    Arra próbáltunk utalni, hogy esetünkben ez nem feltétlenül igaz. Sokszor megjelenés után csiszolnak még ezt-azt és hamar adnak ki 1, vagy többfrissítést.

    Az S21U-nál pl a megjelenés után 2-3 héttel jött ki egy kamerát érintő frissítés. Azután az Android13 hozott nagy ugrást az addig sem gyenge teljesítményben.
    A Tab S8U-n pedig szinte dimenziók nyíltak meg a 12L megjelenésével. Ezzel nemzetközi szinten is foglalkoztak az ismertebb vloggerek.
    Aztán a legújabb frissítéssel talán csökkent az akksi idő valamelyest.

    Nekem egyébként nem érdekem rá beszélni téged a frissítésre. Csak azt mondom (ami ma többek szellemi szintjét túl ugrotta), hogy érdemes figyelned ezt a fórumot. Mi úgyis azonnal feltesszük a legújabb verziót, ami megjelenik. Figyeld a kommentek és ha csakmpozitív hozzászólásokat olvasol, bátran frissíthetsz.

    Az olvasni képtelenek társaink kedvéért, szájbarágósan is: Mindez szerintem, nálmam. És mégegyszer: Ne frissíts, ha ez a meggyőződésd, ha csak nem egybehangzóan pozitívak a visszajelzések.

    Szerk:
    Ezt vettem észre az app store-ban megjelenő frissitésekmkapcsán is. Bár most hirtelen nem is emlékszem, hogy lett volna visszalépés bármilyen téren. Kivéve fb app, de az mindig is szar volt.

    [ Szerkesztve ]

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák