Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz TheodoriK #2927 üzenetére

    Vagy csak nem vagyok elvakulva. :))

    Vicces, hogy ezzel kezded: "IOS jobb hsz.", olvasd el a második sort.. de segítek:
    "iPhone alázóként emlegették, így azzal állítom egy-két helyen párhuzamba, de véletlenül sem egyik vagy másik jobb alapon"

    Kitértem rá, hogy zoom! Nem kamera fotó/videó. Zoom!
    Sajnos rossz irányba viszik a szoftvert vagy nem tudom mi az oka, de már az S22U-nál (ahogy ezt is beleírtam) is rosszabb volt mint egy S21U-nál. Közelre szépen dolgozik, részletesebb is, de nagyon távolra "moslék" a kép amit kapok. Pedig közelieknél zoomolva még meg is dicsértem, hogy mennyire szépen tartja a vonalakat. De ki fotóz 20 centire 10-30x-el? Mert ott tényleg nagyon szuper, jobb mint az S21U.

    Nem, nem döccent meg egyszer sem. De komolyan.. te olvasol egyáltalán? Nem idézgetem magam, olvasd el még egyszer amit írtam..

    Az a finomság hiányzik amit egy Huawei/Google Pixel/iOS hoz. Egyáltalán nem lassú, döcög, mikrolaggol. De ha már azt harsogja mindenki, hogy iOS szinten van.. nem. Nincs iOS szinten, de 10000x jobb mint volt. Nem fizetett reviewerek tapasztalatát mondom, hanem sajátot.

    S1 óta, örök Samsungos vagyok, nem tudnék más rendszerre áttérni ami fő telefont illeti, szeretem, hogy mindent meg lehet oldani, minden személyre szabható. Ezért van mellette több telefonom, többek között amivel párhuzamot húztam azok is.
    Próbáltam már szinte mindenre áttérni, de ami örökösen marasztal az a zoom. Most ezért is ez egy nagyon fájó pont, hogy: nem túlzok, sokkal rosszabb lett.. egyelőre.
    Remélem update megoldja.
    Csatolok pár fotót majd, ami belefér a jogi keretekbe, hogy saját szemmel láthasd.

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák